Opis

Opis:

Barva Spreminja, Fundacija za Ličila je korektor s svetlobo in kremasto teksturo, ki se prilagaja vaši koži, ton po koži temperature.To vam pomaga ustvariti popolno ličenje z naravno sijaj.Uporablja se lahko tudi kot označevalnik za dodaten sijaj.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Dvojni Namen Korektor

Teža: 12g

Značilnosti izdelka: Naravni pokritost, lahka tekstura

Primerno ljudi: vsi ljudje

Odtenek: Barva Spreminja, Korektor

Seznam Izdelkov:

Dvojni Konec Korektor x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarja Popolno Kožo: To dvojno končalo temelj tekme vaša naravna polt in krepi vašo lepoto.To je korektor čopičem, ki vam omogoča kritje morebitnih madežev in pomanjkljivosti enostavno.

2.Lahka in Kremasto Teksturo: Uživajte občutljivo teksturo ta barva spreminja, temelj, ki neopazno zlije s kožo ton.Niso sušenje in vlažilna formula, ki ohranja kožo hidrirano in gladko, brez občutka mastne ali težke.

3.Perfects Vaša Polt: Ta nepremočljiva temelj reagira na vaše kože, temperatura in spremeni barvo zato, dali naravnih dokončaj.Zajema vse madeže in se prilagaja vsak ton kože, krepijo lepoto vaše kože in jasnost.

4.Primerno Ljudi: barva spreminja temelje ličila so primerna za vse ljudi, ne glede na to, suha, mastna, kombinacija, ali občutljivo kožo, in lahko enostavno ustvarite popoln make-up.

5.Prilagodljiv in Priročen: Ta izdelek se lahko služijo kot temelj, na označevalnik ali korektor palico.To omogoča doseganje različnih ličila učinkov in je priročno za izvajanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5