Opis

100% Resnična Prvotni Gospodar Teme In Sonca H43cm 1/4 Slika Anime Model Igrače Zbiranje

1. Značaj:Master Of Darkness In Sonca

2. Kakovost: 100% pristen original

3. Velikost Izdelka:H43cm

4. Material: PVC/ABS

5. Anime Vir: Japonska

6. Članica: Na zalogi

7. Package: Z original Škatlo

8. Pakiranja: notranja original škatli &zračni mehurček zaviti, zunaj močan karton

Pogosta težava:

1. Vprašanje: ali Je slika pristnih in izvirnih s polje?

A: Ja, vsi kipi so 100% čisto nov, z originalno embalažo, enako kot opis v slike.Pred dostavo, bomo preverjanje celovitosti izdelka in embalaže za zagotavljanje kakovosti pred dostavo.

2. V: Kaj naj storim, če ne morem prejeli paket?

A: Olea.si Standardna Dostava zagotavlja popolno sledenje in jamstvo za vse pakete.Ne skrbite, če paket ni bil posodobljen za dolgo časa, se prosimo obrnite na službo ali uporabite številko za sledenje, da preverite sledenje podatkov.

3. Q: Kaj pa, če paket ne pridejo dlje časa?

A: potem Ko paket prispe na dostavo točko, lahko vizitko ali pojdite na najbližji pošti, da preverite številko za sledenje paket in nato pick up paket.

4. V: Kakšne vrste embalaže, ki se uporablja?

Odgovor: Naj predstavim pakiranje metode za vas.V notranjosti je original embalaži izdelka in bubble film kot oblazinjenje polnilo, ki je drop-dokazilo in šuko.Zunaj je zapečatena s mehurček zaviti in lepilni trak.Poskrbite, da boste prejeli skupaj s pošiljko.

5. V: Kaj naj storim, o poškodovanih ali problematično paket?

Odgovor: Če jo je povzročil s tem, da stisnemo s težkimi predmeti, med prevozom, kupec potrebuje, da se obrnete na post office za izdajo škodo potrdilo.Uporabljamo te škode potrdilo, da komunicirati s stranko storitev prevoza podjetja in povratne informacije.Po prejemu hitre dostave, bomo službo za stranke čim prej.Glede na problem, ki ga opisujejo, bomo aktivno reševanje je za vas.Prosimo, bodite prepričani, da vam bom dal zadovoljiv odgovor.

O pomanjkljivostih:

Vso blago, ki je na zalogi, prodali v tej trgovini so popolnoma novi in neodprte avtentične proizvode, ste lahko prepričani, da številke, ki so ročno izdelani obrti, in rahle razlike, ali napake so normalne.Sliko, ki je samo za referenco, dejanskega izdelka prevlada, prosimo za razumevanje.

6. Vprašanje: Kakšno je logistika uporabljajo za dostavo?

O: Imamo veliko logističnih poti, da izbirate, v glavnem razdeljen na express, standard in ekonomične poti.Izbirate lahko logističnih poti, glede na vaše potrebe.

7. O po-prodaja:

Da bi zaščitili svoje pravice in interese, slika je posebna kategorija, izdelek z edinstveno embalažo.Če se vam zdi, da je na embalaži je zdrobljen ali manjka, prosimo ne odpirajte notranje embalaže ponovno.Če potrebujete pri razpakiranju, prosimo, zapišite razpakiranje video, ko razpakirate, ki so lahko prosojni skozi znotraj Pack in preverite, da izdelek, ki je nedotaknjena, prosimo, obrnite na našo customer service čim prej rešiti po-prodajne težave za vas.Ko razpakirate, sekundarne prodaje bodo prizadeti, in blago, ki ne bo treba vrniti ali zamenjati.Po prejemu izdelka, prosimo ne odpirajte package takoj.Če je poškodovan deli so našli po razpakiranje, proizvajalec ne odgovarja.Ker ko originalni izdelek je netesnjena, bo to vplivalo na sekundarni prodaje, tako da se vrne in izmenjave ni mogoče zagotoviti, prosimo za razumevanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5