Opis

Obračanje RC Stunt Drift Avto Dirke Igrače s Slepečimi Lučmi Visoke Hitrosti železniški Vozni Gimnastika Daljinski upravljalnik Avto Radio za Otroke Darilo

Značilnost: 1. Daljinsko upravljanje: Ta avto je igrača uporablja brezžično daljinsko krmiljenje delovanja, zaradi česar je enostaven za uporabo in lahko nadzor vozila na daljavo.Baterija omogoča manevriranje v katero koli smer, ki je v samo nekaj sekundah.

2. Material: Ta izdelek uporablja, ABS materiala, ki naredi školjko zelo težko, zelo odporen na padce in učinkov.V procesu uporabe, tudi če je avtomobil po nesreči zadel, vam ni treba skrbeti preveč o poškodbah vozila.

3. Stunt Funkcije: Z dvojno potisnite roko, lahko delujejo v avto dvojno straneh teče, naprej, nazaj, levo, pa desno, 360-stopinjski gimnastika lahkota, ki ima sorte načine, da igrajo in vam daje različne in užitek izkušnje.

4. Slepečimi Lučmi: Med delovanjem vozila, bo telo oddaja luči z barvami, ki izgleda zelo kul.Ko uporabljate ta izdelek, ponoči ali v temi, ste lahko videli, je avto " cvet kaskade zelo jasno .

5. Najboljše Darilo: To je čudovito darilo za vas, da dajejo drugim ljudem.To je primerna rojstni dan darilo za fante, dekleta, kot nalašč nazaj v šolo darila za otroke in stres relief igrača.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Daljinski Upravljalnik Igrača Avto

Material: ABS, Elektronski Deli

Baterije, vključene

Package Seznam: 1 x Daljinski upravljalnik Igrača Avto

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5