Opis

Samodejno Polnjenje Krmilnik Modul Noč Svetlobe Sončne Litijeva Baterija Polnjenje Krmilnik LED Lučka za Vrtne Svetilke Krajine Lučka

Funkcija:

1. Vsestranski Polnjenje: Deluje z več tipi baterij (3.2 V, 3,7 V, 4V JE 11,1 V in 12 V) in je primerna za številne majhne sončni pogon razsvetljavo LED-izdelke.

2. Samodejni Nadzor osvetlitve: Vklopi samodejno ponoči in izven čez dan, ki ponuja prostoročno telefoniranje prihranek energije.

3. Izhodne napetosti Ujema Baterije Napetost: izhodna tekme akumulatorja napetosti, zagotavlja optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo.Ta izdelek samodejno prilagodi njen izhod na tekmo akumulatorja napetosti, zagotavlja maksimalno učinkovitost in zmanjša obrabo in trganje na baterije.

4. Non-Fotovoltaičnih Odkrivanje Vezja: nadzira odkrivanje sprememb v solarnimi ustvari napetost, odpravlja potrebo po dragih fotoelektrično naprave.

5. Širok Spekter uporabe: Primerna za vrtne luči, pokrajina osvetlitev dvorišča luči, stopnice luči, DIY luči, pot luči, in dekorativne luči.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Barva: Zelena

Količina: 1/5/10pcs (neobvezno)

Material: PLATINA

Velikost: O 31x18mm/1.22x0.71inch

Teža: 5g

Vrste opomnik:

Baterije napetost, se mora ujemati z napetost in moč sončne celice

Delovna napetost in moč LED izhod terminal, mora ustrezati napetost akumulatorja

Ožičenje način:

1. B+B_ Povezani z litijevo baterijo

2. S+S - Priključen na sončne celice

3. L+L-povezan izhod

Preventivni ukrepi:

1. Na stabilno delovno izhodnega toka nadzorni odbor ne sme presegati 600 ma, sicer pa lahko povzroči, izhod zaščite

2. Litijeve baterije morajo biti opremljene z ustrezno zaščito plošče, da bi preprečili polnjenje backflow in ne čezmerno polnjenje ali praznjenje zaščito. (Mobilnega telefona, baterije so 3,7 V varstvo, vendar 18650 in zgoraj, ne. 3,7 V varstvo plošče ni mogoče uporabiti v seriji)

3. Bodite pozorni na hidroizolacijo in izolacija

4. LED svetilke ne more povečanje uporabe pogon

5. Baterije napetost krmilnika je izhodno napetost, ki je neskončno bolj omejene s tokom in napetostjo. 2V3V LED biseri ni mogoče neposredno uporablja, in jih je treba poganja korak navzdol konstantnim tokom ali vrsto toka omejevanje upor.Izhodni tok je maksimalen delovni tok, ne konstantnim tokom

Posebno opozorilo:

1. Izhodna moč je dejanska moč, prosimo, potrdite, dejanska poraba energije obremenitev pred uporabo

2. Neposredno priključevanje na 3Vled lahko poškoduje regulator ali LED

3. Baterija mora biti opremljen z zaščitno ploščo, in je napetost akumulatorja, se mora ujemati z odprto vezje napetosti solarnimi

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1/5/10 x Modul

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5