Opis

Nasveti: velikost se meri od finshed obleko, ne telo, prosim, primerjajte svojo obleko je velikost s velikost grafikona, preden vaše naročilo .(1 palca = 2.54 cm,1 cm=0.39 palčni)

Opomba:Spoštovani, če je nad standardno velikost ne ustreza, vam Bomo prilagojeno za vas.Ne skrbite, Cena je ista.pravkar ste ukrep vaše telo accoridng na naslednjih Merilnih Vodnik,in nato pokaži nam velikost telesa.

Lahko spremenite obleko colorall vrste obleke v naši trgovini lahko prilagodite, če želite, druge barve ali tkanin, lahko posvetuje nas, vam bomo z veseljem odgovorili vam!

1).Navedite vaše posebne želje (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) v PRIPOMBA, ko bo plačilo.Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Večinoma časa obdelave lahko v 7 delovnih dneh po prejemu plačila.

2).Vse elemente, ki ste naročilo, se le odpremljeno po prejemu plačila s strani Tretje Stranke (Banke ), ki Smo ladje element za stranke prek Chinapostair, UPS, DHL, Fedex, ali Olea.si Standardna Dostava po dejanski situaciji .

3).Boste obveščeni po e-pošti s številko za sledenje ko se vaš paket pošlje ven.Čas dostave se na podlagi različnih državah ali regijah po svetu.

4).Kot je za dostavo destinacij (vaš naslov), kjer je le DHL ali OKNA so na voljo, če je tako imenovani oddaljenem območju, ki ga DHL ali UPS, dodatna pristojbina se plača kupec.

5).Davki in prispevki, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

6).Mi se ne sprejme odgovornosti za kakršno koli dostava nesreč, zamude ali drugih zadev, ki izhajajo iz ladijskih prevoznikov ali zaradi višje sile ali drugih razlogov.

7).Za paket zamudil na poti do cilja, mi bi poskušali naše najboljše, da stik z izrecnim podjetja in posodobi najnovejše informacije za vas.

1).Smo strokovni proizvajalec, vedno smo vam z visoko kakovostna, nizko ceno izdelkov, dobrodošli, da izberejo.(Vse obleke bodo naredili so več kot 90%podobno kot sliko.)

2).Lahko pride do krajše barva razlika med fotografijo in končal obleko (to ni napaka), to je samo barvna razlika.Imamo lastno tovarno, tako da lahko izberete custom made ali sprememba barve za ta obleka, prav tako lahko pošiljate ste pristranski obleko za me, in mi povej, velikost in barvo, če bi.Lahko mešana naročila v moji trgovini.

Zagotavljamo vam, da blaga, ki so predmet strogega preverjanja kakovosti, da se zagotovi, da je blago, ki ga prejmete z dobro kakovostjo.Vsi predmeti, ki so strokovno pakiran z veliko skrbnostjo, da zagotovi varno dostavo.

Lahko vrnete ali izmenjava elementov v 15 dneh od dobave datum.

Zahtevo:

1).Predmeti, ki jih prejmete v roku 15 dni od dostavljeno datum.

2).Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3).Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

4).Se popolnoma iskren z vse, kar ste želeli vedeti, št leži med prodajalcem in stranko.

1).Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

2).Če ne boste zadovoljni naših izdelkov, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5