Opis

Uvajanje naših visoko zmogljivih žogice za golf obarvane z svetlejši optiko, ki zagotavljajo izjemno opaznost outdoorslf seveda.Z notranjo plast izdelana iz sintetičnega kavčuka, naše golf žogic zagotavlja neprimerljivo trajnost in mehko občutek.Te kroglice so enostaven za shranjevanje in bi idealno golf darilni izbira za očete, otroci, in amaterji.

Specifikacija:

Material: Sintetična guma + Dupont sarin

Parametri: žoga premera 42mm/1.65 v

Teža: 45 g/zrn

Barva: fluorescentno rumena/svetlo rdeča/pinnk/rdeča/oranžna/zelena

Vzorec: Panda

Elastičnost: več kot 75%

Hitting čas: več kot 1000 krat

Paket seznam:

Panda Golf Žogo*3

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Napredna Tehnologija: Oblikovana z močno notranjo plast sintetičnega kavčuka, Panda Bear Golf Žoga je narejena iz skrbno izbranih visoko kvalitetnih materialov.Svoje trajne lupini je sestavljen iz Dupont Sarin, ki zagotavlja neprimerljivo trajnost med strog igranja, hkrati pa nudi gladko in usklajeno let izkušenj.

2.Enostaven za Shranjevanje: Vzemite zabavo golf kjerkoli s neprisiljen-v-trgovina panda bear golf žogo.Svoj majhen in prenosni velikost, zaradi česar je kot nalašč za hitro igre na prostem.To izvrstno žogo, ne zavzamejo veliko prostora, tako da lahko uživate brez stresa lajšanju golf kadarkoli in kjerkoli.

3.Povišana Prepoznavnost: Izboljšanje vaše golf igra z izjemno panda bear golf žogo, featuring razlikovalni design, ki stoji na tečaj.Njegov sumljiv vzorec, ki omogoča enostavno poiščite žogo v zraku ali travo.Svetlejši optika povečati prepoznavnost za enostavno sledenje, zagotavljanje boste nikoli izgubili žogo.

4.Visoko Nadzor: Panda Bear Golf Žogo je strokovno zasnovani z vrhunsko kakovost materialov, ki lahko prenesejo igranja.Njegovo visoko učinkovitost in nadzor nad žogo, da je idealen za usposabljanje.Njeno privlačno panda oblika doda pridih zabave za vaše prakse izobraževanja, zaradi česar je kot nalašč za resne igralce in za začetnike podobno.

5.Edinstveno Darilo za Golfist, Ljubimec: izstopajo outdoorslf seveda s temi panda bear žogice za golf.Idealna golf darilo izbira za očete, otroci in amaterji, ki si želijo zabave in edinstvenih modelov - kot nalašč za tako prakso in usposabljanja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5