Opis

●UHD 2K Spredaj+720P Kamera Zadaj

V M301 je opremljen s sprednje in zadnje kamere, ki lahko snema ob istem času.Sprednji fotoaparat podpira 2K ločljivost in lahko zajame cesti informacije zelo jasno.

Zadnja kamera podpira ločljivosti 720P, da lahko zajame veliko bolj jasno cesti informacij na zadnji strani avtomobila, vključno z registrske tablice.

●GPS Track Vozne Poti

GPS, ki zabeleži vozne poti, vključno z informacijami o položaju, hitrosti, Dolžine in širine, ki je prav tako se lahko prikažejo na video skupaj z datumom in časovni žig.

●Super Night Vision

Objektiv F1.8 široko odprtino omogoča odlične slike, pa naj bo dan ali noč.Lastniška goriščna razdalja tehnologija je omogočila 6-Steklo širokokotni objektiv pomaga pri zajemanju manjše podrobnosti, kot so število plošče z večjo natančnost tudi pri šibki svetlobi.

● 24-urno parkiranje zaslon

24-Ur Parkiranje Zaslon deluje le na zunanji vir napajanja.Če nekdo zadetkov vaš avto in vpliv doseže G-Senzor Ravni, bo fotoaparat vklopite in snemanje približno 1-min video, nato pa SE zaskoči & SHRANI.Opomba: priporočamo, da "TRDE ŽICE," dash vaš fotoaparat za vaš avto baterijo. (Hardwire Kit Neobvezno)

Nasveti: 24-urno spremljanje lahko le spoznal s step-down linije.

●Snemanje Zanke

Novi posnetki se bo prepiši starejše posnetke, če je pomnilniška kartica doseže polno zmogljivost pa bo preskočil v sili zaklenjena video, se zaklenjene datoteke ne bo prepisana.

●Prostoročno Glasovni Nadzor (Le Angleško)

Azdome M301 podpira le angleško glasovni nadzor na prosto roko, kot so "vklop/izklop WiFi, fotografiranje, Odprto/izklop snemanja, Zaklenite video"

● Certifikat Compliances

Naše Dash Cam/Avto dokumentacija, ki se izvažajo po vsem svetu, OEM za proizvodnjo mnogih svetovnih blagovnih znamk, in vsak izdelek, ki je bil potrjen.

Razstava

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5