Opis

EVA torba Nepremočljiva Igra Konzola Zaščite Bag Anti-Spusti Shockproof Zamenjava z Notranjo Particijo za ASUS Rog Zaveznik

Funkcija:

1. Natančno Oblikovani in Varno Fit: Naš izdelek je zasnovan z natančno modeliranje zagotoviti odlično prilegajo za vaš ROG Zaveznik igralno konzolo, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred škodo.Natančno kartice slotov trdno držite vašo konzolo v mestu.

2. Trpežnih Materialov: Izdelan z visoko kakovostnih materialov, vključno tkanina Oxford, EVA pena, in poliestra, našem primeru ponuja odlično šok odpornost in spusti varovanje.Popolnoma zaprtem vodotesno zadrgo in mehko notranje obloge, ki zagotavljajo celovito zaščito pred zunanjimi dejavniki.

3. Notranje Mehko Delilniki in Dodatno Očesa Žep: notranje mehko delilniki ohraniti vašo igralno konzolo in napajalni kabli ločeno, jim preprečujejo drgnjenje drug proti drugemu in povzročajo praske.Dodatne očesa žep z zadrgo lahko shranite igro kartice in drugo dodatno opremo, vodenje vse, kar je organizirano na vseh časih.

4. Inovativne Multi-Funkcionalno Stand Design: Z našo inovativno zasnovo, lahko enostavno prop up vašo igralno konzolo uporabljate čarobno pritrdilni trak sistem.To vam omogoča, da uporabite kot namizno hlajenje stojalo, povečanje vaše igralne izkušnje z zagotavljanjem boljše zračenje in stabilnost.

5. Priročen in Prilagodljiv: Izdelani z a udoben ročaj in lahke konstrukcije, v našem primeru je kot nalašč za različne scenarije, kot so prostem kampiranje, stranke, družinska srečanja in potovanja.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: tkanina Oxford+EVA+poliester

Barva: Črna

Primerno: za Asus Rog Zaveznik igralno konzolo, ki je združljiv za PARE KROVA/NS STIKALO OLED/NS STIKALO igralne konzole

Velikost: O 310x140x10mm/12.20x5.51x0.39inch

Neto teža: 540g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Vrečko za Shranjevanje

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5