Opis

Sami vodijo organizirane in eleganten videz z naše usnje natakarica knjigo.Iz obrabo-odpornih usnja, to zunanja oblika več notranja žepa za shranjevanje vaše naročilo pad, in denar.Preprosto obrišemo z vlažno krpo za čiščenje.Kompaktna velikost omogoča enostaven za prevoz in shranjevanje v svoj predpasnik ali vrečko.Kot nalašč za natakarice, strežniki, natakarji, in na drugih mestih, kjer morate, da stvari organizirali.

Specifikacija:

Material: PU

Velikost: (pribl.)19*13cm/7.48*5.12 cm

Seznam Vsebine:

1pcs* PU Usnje Natakarica Knjiga

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajna Podpora: Zaradi svoje trmast in odporne na obrabo PU usnje material, skupaj s trajno oblog, ta strežnik knjigo lahko zagotovijo zanesljivo podporo waitstaff na dnevni osnovi.

2.Poenostavljeno Organizacija: Uspevajo v vaš odmerek naloge s tega strežnika knjiga za natakarica, ki se ponaša z več prostori in notranje žepe.Svojo funkcionalno zasnovo in snemljiv manšeta, da je učinkovito orodje za vse zaseden strežnik.

3.Učinkovita Organizacija: Naš Strežnik Knjige za Natakarica omogočajo enostavno bi sledenje, povečanje produktivnosti v zaseden restavracija nastavitve.Obrišite z vlažno krpo, da ohrani čisto in higienično ves čas.Kot nalašč za hitro in enostavno organizacijo.

4.Večja Produktivnost: Uživajte nemoteno delo in izkušnje z naš strežnik knjigo.Lahki design, ki omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje, s čimer boste dobili naloge narediti bolj učinkovito.Hiter dostop do organiziranega nalogov in preveri, produktivnost se je povečala in izgubil naročila so stvar preteklosti.

5.Pogosto se Uporabljajo: Gre le natakarice, gostinstvo hoteli, kavarne, in različnih storitev mestih.Podvoji gor kot blagajna bill knjiga, dodajanje vaše udobje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5