Opis

Bullet Točk:

1、Trajen Material: Naše Mahjong Določa so narejeni iz gosto obdelava materiala, ki je gladek in jasno rokopis, in ne enostavno zbledi, zaradi česar je trajna in trpežna igro.

2、Celoten Komplet: Naše Mahjong Določa priti s klasično tabla in rdeče sredini, iver in Wanzi Vretenca, in 144 kartice, vključno z 8 cvetje, kot tudi dve kocki, zaradi česar je lažje za več igralcev, da igrajo.

3、Lažjega izvajanja: V mahjong kartice so mala in občutljivo, paket je 22*15*12 mm (0.86*0.59*0.47 palčni) nekoliko večja od povprečne mini igre mahjong in tehta 580g, je enostavna za prenašanje, kamorkoli greste.

4、Široko Uporabljajo: Naše Mahjong Kompleti so priročen in se lahko uporablja za številne priložnosti, kot je za potovanje, za zabavo in zbiranje s prijatelji, ali celo popolna stranka orodje za stranko igre.

5、Čudovito Darilo: V Mahjong Nastavi imajo lep estetski in praktičnost, ki omogoča veliko izbiro kot nalašč za Božič ali rojstni dan darilo za vaše prijatelje, družino, sodelavci, in tudi otroci, in to je tudi odličen.

Uživajte v druženju s prijatelji in igra Mahjong s tem trajno Wanzi Mahjong Set.Ta set vključuje vse, kar potrebujete, da igrajo: štiri dvo-6 pika domine, štiri posamezne mahjong kartice in 144 ploščic.Je preprosta, vendar eleganten design ploščice in leseni okvirji, da je to odličen dodatek za vaš naslednji igri noč.Uživajte ure zabave s to Mahjong set.

Specifikacija:

Material: Melamin

Mahjong velikost: približno 20*14*10 mm (0.8*0.5*0.4 palčni)

Dolgo polje velikost: o 268*132*30 mm (10.55*5.19*1.18 v)

Teža: pribl. 580g

Seznam Vsebine:

144pcs* kartice (vključno z 8pcs trike)

2pcs* ploščice

4pcs* vladarji

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Premajhen, da igrajo na enostavnost
Majhna zelo mono in funkcionalne

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5