Opis

Ta lesenih zidnim vložkom za vrtanje vodnik je večnamensko pomožno orodje za lesnoobdelovalnih.To vam pomaga, drill natančno in dosledno luknje za zidnim vložkom sklepov, tečaji, ročaji, in še več.Narejen je iz visoko-kakovostnega jekla z visoko temperaturo, postopek za trajnost.To se pogosto uporablja za različne vrste lesa in velikosti.

Specifikacija:

Ime: 35mm Tečaj Udarec Lokator

Material: aluminij zlitine

Velikost: 8.5*8 cm/3.34*3.15 v

Seznam Vsebine:

1 x 35 mm Spona Udarec Locato

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljivo in učinkovito naprave: Ta Lesenih zidnim vložkom za Vrtanje Vodnik vam pomaga, drill pomožne luknje na obeh straneh lesa z lahkoto in hitro.Ima nastavljive lestvice, ki omogočajo prilagajanje luknjo velikost in položaj.Boste ljubezen to napravo, njegova zanesljivost in učinkovitost.

2.Široko Uporabo: S tem lesnoobdelovalnih vrtanje lokator, ki jih lahko namestite več omaro vrata, tečaj odpiranje namestitev, in še bolj z lahkoto.To vam omogoča, da vaja natančne in enotne luknje v lesu, in je trmast podporo odprtino za ravnotežje.

3.Nositi Tudi: Za odpiranje lesnoobdelovalnih luknje, potrebujete orodje, ki lahko prenese dolgotrajne uporabe in obrabe.Zato je to orodje je izdelano iz dobrega aluminij zlitine in ima oster sveder.Zagotavlja natančno proizvodnjo in dolgotrajno delovanje.

4.Priročno za Ponovno uporabo: Ta udarec lokator je narejena iz trdega zlitine, ki so odporni na obrabo in visoke trdote.To je kompakten in zanesljivo orodje za vaše lesnoobdelovalnih projektov.

5.Natančne in točne vrtanje: S tem lesene zidnim vložkom za vrtanje priročniku, lahko vrtanje lukenj za omaro tečaji, omare in omare, vrata, z lahkoto in samozavestjo.To je večnamenski pripomoček, ki deluje tudi z različnimi vrstami lesa.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5