Opis

Sončne elektrarne Polnjenje prek kabla USB Digitalni TPMS Vgrajen Senzor za Tlak Pnevmatik Detektor Alarm za Temperaturo Motocikla Indikator Tlaka v Pnevmatikah

Funkcija:

1. V realnem Času Posodobitve: Ta motocikel TPMS zagotavlja sinhronizirajo prikaz tlaka v pnevmatikah in temperature, zagotavlja točne in ažurne informacije.Ostanite obveščeni o vaših pnevmatik je stanje v vseh časih.

2. Pravočasno Opozorila in Zvočna Opozorila: Z vizualna in zvočna opozorila, ta nadzor tlaka v pnevmatikah sistem takoj opozori vseh nenormalnih tlaka v pnevmatikah ali temperature.Biti opozorjeni na morebitne težave, preden postanejo resne, zagotavlja vašo varnost na cesti.

3. Sončne in Magnetno Polnjenje: Ta digitalna tlaka v pnevmatikah spremljanje značilnosti obeh solarno polnjenje in magnetno polnjenje možnosti, zaradi česar je priročen in okolju prijazno.Izkoriščanje energije sonca ali napolnite z uporabo magnetne polnilec za trajnostne uporabe energije.

4. Stabilno Prenosa Signala: Izkušnje zanesljiv prenos signalov s tem TPMS.Ponaša se z odlično odpornost na motnje, je zagotavljanje stabilnih prenos podatkov brez izgube ali motnje.

5. IP67 Nepremočljiva in Dustproof: Zasnovan z IP67 rating, to digitalno TPMS je popolnoma neprepustna in dustproof, zaradi česar je primerna za različne vremenske razmere.Pogon samozavestno v dežju ali sijaj, sijaj, ne vedo, tlak pnevmatik detektor je zgrajen, da zdrži vse vremenske scenarij.Namestitev tega motocikla tlaka v pnevmatikah kazalnika je brez težav, in se lahko uporablja takoj po vklopu.Preprosto namestitev senzorjev in moč zaslona enota za začetek spremljanje vaših pnevmatikah tlak in temperatura.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Alarmni Sistemi In Varnost

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Model Name: motorno kolo TPMS

Zunanje Testiranje Certificiranje: NOBEN

Material Tip: ABS+PC

Posebne Funkcije: Alarm Za Temperaturo

Shell: črna

Vgrajen senzor slog (neobvezno): ravne / komolec

Zaslon: LCD barvni zaslon (zelena)

Tlak v pnevmatikah v območju nastavitev: 0~6Bar

Delovna napetost: 3.7-5V

Delovna Temperatura: -20℃~+75

Temperatura skladiščenja: -30℃~+80℃

Označite obratnih: Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Mainframe

2pcs x Vgrajen Senzor

1 x Stojalo

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Navodila za uporabo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5