Opis

Opis:

【Več Stilov】Ta postavka vključuje vodo, barvanje knjige s 5 različnih slogov, vključno z živalskim svetom, podvodni svet, vozila, dinozaver, in sanj teme.Jih bo dovolj za svoje otroke, da barve.

【Barve Odbor Vključeni】Naše vode barvanje so opremljeni z barvo plošče v šestih različnih barvah, rdeča, rumena, modra, zelena, vijolična in oranžna.Lahko bi slikarstvo bolj priročno.

【Otrok, Razvoj】Vode risanje knjige so jasno in raznolike vzorce in pisane barve, tako da otrok lahko izdela medtem ko za spoznavanje serije srčkan živali in barv, ki obdelujejo korist otrok v učenje.

【Učnimi pripomočki】Barve z vodo knjige so idealne izobraževalne igrače.Preprosto in zanimivo upravljanje z lahkoto pritegne pozornost otroci in spodbuja finih motoričnih spretnosti in roko oči usklajevanja.

【Veliko Darilo】Ta postavka bo veliko darilo za otroke od 2 do 5 let.Lahko da otroci zabavali doma ali na poti, kot nalašč za darilo pošiljanje na rojstnodnevne zabave, Novoletne in druge priložnosti.

Specifikacija:

Material: papir

Tip: živalski svet, podvodni svet, vozila, dinozaver, sanj

Količina: 1 komplet za vsak tip, 8 listov za vsak paket, 40sheets/5 v skupni paketi

Barva: (papir), bela + (barvni karton)rdeča, rumena, modra, zelena, vijolična in oranžna

Značilnost: karikatura slog

Velikost(cca.): (L x W) 28,5 x 21 cm/11.22 x 8.27 palčni

Paket Je Vključeno:

40 Listov/5 Paketi x Vode Barvanje(spreminjala v vrsto)

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Garancija

1. Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene vseh izdelkov, ki jih prodajajo,ne moremo vsi kupci, ki bi bili 100% zadovoljni z njimi zaradi različnih razlogov.Ampak ni važno, kaj,obljubljamo, se bomo potrudili, da reši vsak problem se je zgodila med transakcij.

2. Večina postavk so eno leto garancije .Zajema popravilo ali zamenjavo neustreznih izdelkov.

3. Če imate napako postavko, ki se želijo vrniti ali izmenjavo , nas kontaktirajte v roku 7 delovnih dni od datuma, ko ste prejeli pošiljko.test

Pošiljko

1. Vsi predmeti, ki bo urejena dostava v 5 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

2. Prosimo, preverite podrobne naslov in kontaktno številko premislite, preden oddate naročilo.

3. Smo ponavadi ponujajo china post air mail, hong kong post air mail ,TNT , fedex ,DHL.UPS, in tako naprej.

Vrnitev

1. Trudimo se, da bi služil našim strankam najboljše, kar lahko .

2.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube. 3.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je naš cilj,prosim, pustite 5 star povratne informacije .Veliko zahvalo vnaprej.Prosimo, da stik z nami, preden zapustijo Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije,vam bomo pomagali rešiti vse težave.Sicer ne bomo nudili tehnično podporo, ali druge rešitve.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5