Opis

Izkušnje luksuzni avto, vožnja z našo Modri Zob radijski oddajnik.Opremljen z QC18W flash polnjenje, učinkovito zavira nenormalnih pogojih in zagotavlja močan šok in neravan neprekinjeno polnjenja.Master vaš avto je zdravstveno stanje kadarkoli, zagotavljanje varnejše disk vsak čas.Nadgraditi svoj avto, zdaj!

Specifikacija:

Ime Izdelka: Avto Modri Zob Fm Oddajnik

Velikost izdelka: 10*6.5*4.5 cm/3.94*2.56*1.77 cm

Izdelek teža: 64 g

Paket seznam:

Avto Modri Zob FM Oddajnik*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hitro in Pametno Polnjenje: Ta radio modri zob oddajnik za avtomobile podpira QC18W flash polnjenje, kar lahko poveča učinkovitost polnjenja do 80%.To je tudi inteligentni napetost protokol, ki ga lahko zazna samodejno optimalno napetost za vašo napravo, ali je 5V, 9V ali 12V.Uživate lahko v ultra-hitro in varno polnjenje, medtem ko poslušate svoje najljubše melodije.

2.V realnem Času Zagotavljanje Varnosti: Poskrbite, vaš avto je v zgornjem položaju z našo Modri zob avto oddajnik.Naše naprave, ki prihaja z visoko ločljivostjo numerično krmiljenje zaslona za zagotavljanje realnem času, spremljanje akumulator napetost, ki zagotavlja varno in nemoteno izkušnjo vožnje.

3.Tiho Udobje in Nadzor: Uživajte brezhibno načina preklapljanje, prilagajanje glasnosti in klic odzivnik z multi-funkcijski gumb za naš radio Modri zob oddajnik za avto.Prožen delovanje in odlično dotik vam bo luksuzni avto, izkušnje z različnimi, bolj udobno dotik.

4.Pametne in Napredne Zaščite: Featuring pametni čip in pisanja, ta Modri zob oddajnik za avtomobile učinkovito zaščito pred nenormalne situacije, kot izhod kratke stike, prenapetosti in prevelik tok.Svoje Undervoltage varstvo zagotavlja tudi izjemne varnosti, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vašega akumulatorja, držeč vaše naprave varno.

5.Velika Odpornost: Ta radio modri zob oddajnik za avtomobile lahko fit vse družinski avto, off-road, športni avto, ali 12V/24V tovornjak s svojo okrepljeno anti-skid delce.To lahko zdrži močan šok in neravne ceste, in zagotavljajo bolj stabilno in neprekinjeno napajanje s svojo snap-on delce imenik.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5