Opis

Zaščitite vaše zunanje pohištvo s tem nepremočljiva deck box kritje.Iz 210 D srebrno prevlečenih Oxford krpo, to je vzdržljiv in odporen na vodo in prah.Lahko enostavno dostopate do predmetov v celoti ne odprete pokrov, zaradi zadrgo design.Krog vrvico na dnu zagotavlja snug fit.

Specifikacija:

Ime izdelka: Teras Krova Polje Pokrov

Izdelek barva: črna

Material sestava: 210 D nepremočljiva srebrno prevlečenih Oxford krpo

Velikost:

S (123*62*55 cm)

M (130*60*71 cm)

L (158*76*71 cm)

Package Seznam:

Deck Box Pokrov *1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trpežne in odporne na obrabo: Ta teras krova polje pokrov je izdelan iz 210 D srebrno prevlečenih Oxford krpo, trajne in odporne na obrabo material, ki lahko prepreči vaš krova polje od izginja, lomljenju ali solzenje.

2.Zadrgo dostop: To teras krova polje pokrov ima zadrgo, ki omogoča dostop do orodja in predmete, enostavno brez najemnin prah, vodo in UV žarki poškodujejo škatla za shranjevanje.To je priročno in praktično, saj vam ne bo treba dvigniti pokrov vse poti, vsak čas.

3.Varno vrvico: Zasnovan z okroglo vrvico na dnu zagotavlja snug fit, ki zagotavlja teras deck box kritje ostane v veljavi tudi v razmerah.

4.Nepremočljiv & dustproof: Narejen iz trpežne tkanine, ta teras krova polje pokrov lahko prenesejo dež in sneg, vodenje vaše pohištvo suho in varno pred prahom in umazanijo.

5.Vremensko zajema: Ta pokrov je namenjen za zaščito vaši terasi deck box iz težkih vremenskih razmerah.Narejen je nepremočljiva in UV odpornega materiala, ki preprečuje, da bi vlaga in sonce damage.By z uporabo tega kritje, lahko podaljšate življenjsko dobo vaše zunanje pohištvo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5