Opis

Škatla Za Shranjevanje Stenske Postelji Mobilnega Telefona Za Shranjevanje Luknjo Pasu Kavelj Steni Visi Rack

Značilnosti:

Lepilo kljuke so zgradili dovolj trmast, da imajo študent nahrbtniki.V težkih kljuke in trajne iz nerjavečega jekla gradnja non - metal-so -, kar pomeni, da bo zadnji kopalnica brez rjavenje.

PRIPOMOČEK KLJUKE: To se pogosto uporablja v kopalnici, na prostem ,kuhinja, dekoracije, vključno s stropa kljuke, plašč kljuke, ključ kljuke, sredstev za kljuko, frotir kljuko, sliko kljuke.Idealen za Božič Luči in Božični venec tudi.

Lepilo kavelj je primeren za vse vrste gladkih sten in stropov, steklo, kovino, les, keramiko, površine iz nerjavečega jekla in plastike.Vendar, če se uporablja na apna stene, kot tudi ozadje s teksturo, bo v veliki meri zmanjšati uporabo učinek kljuke.Hkrati je priporočljivo, da jih ne odstraniš lahko po ušesu, saj je nazaj, lepilo, je zelo velika, je verjetno, da bo škoda vaše stene in namizju.

ENOSTAVEN ZA UPORABO-Enostavno prilepi in ne poškoduje vaš stene, ni treba, da nohtov in vaja.Enostavno brez površinske poškodbe,se Lahko uporabijo večkrat po čiščenju in suho.

Majhen, vendar obremenjena!Dobra elastičnost, enostavno, da si opomore po upogibanje, trajne in večkratno uporabo.Tudi v kopalnici tuš, težka kavljem ne bo padel.To je tako oprijema in tesnjenje sile.

Opis Izdelka:

Škatla za shranjevanje steno nameščenih postelji mobilnega telefona za shranjevanje luknjo pasu kavelj steni visi rack

Material: ABS

Barva: kot na sliki, (Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko so rahlo barvno razliko.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala!)

,(Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.)

Ocene

Izdelek izgleda manjše fotografije

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5