Opis

[Materiala premije] Ta stol, noge drsi so izdelane iz premium plastike za večkratno uporabo in okolju prijazen, močne in trpežne, odporne na obrabo in odporna na vremenske vplive, in se lahko prenesejo na prostem težkih vremenskih, ne glede na to, deževno ali sončno.

[Informacije o velikosti], Boste dobili 32pcs pohištvo noge caps, in vsak meri približno 38 mm/1.5 cm, ustrezne velikosti za najbolj teraso s stoli.Prosimo, poskrbite, da velikost pred nakupom.

[Zaščito Tal] Na stol, noge tla zaščitnik lahko pohištvo gladko na tla, brez praske tla.Poslovite od nadležnih praskami in kruto hrupa na dvorišče tla, zaradi česar je lažje za pohištvo za premikanje.

[Enostaven Za Namestitev] Uporaba gumijastim kladivom ali kladivom, da vstavite pohištvo stopala v stopala tipke za enostavno namestitev.Ni lepila in vijaki, ki so potrebne.To traja le nekaj minut, da se namestite, zelo priročno.

[Široko Uporabo] Ta stol, noge drsi so primerna za večino vrtne stole in stolčke z notranjim premerom 1,5 cm, pogosto se uporabljajo na prostem, na vrtu, krov, travnik, ali teraso kovanega železa pohištvo.

Opis Izdelka:

Naš stol, noge vodniki vam bo pomagal lažje premikanje dvorišče pohištvo brez dvignete, in tam bo se ne grde praske in oster zvok, ki ga povzroča drgnjenje tla.Prav tako lahko prepreči rjavenje iz kovanega železa mize ali stolov, ki jih povzročajo kopičenje vlage.

Ključne Značilnosti:

Lepe Izdelave: Naš stol, noge drsi sprejme premijo, materiala in so skrbno izdelani z gladke površine, zagotavlja čvrst in vzdržljiv za dolgo življenjsko dobo in ne bo nič vašega pohištva ali tal.

Preprost Videz: Naše pohištvo noge kape sprejme črne barve, ki nikoli ne gre iz mode, enostaven in sodoben videz, ki se lahko popolnoma ujemajo vse sloge pohištvo in notranjo dekoracijo.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Stol, Noge Drsi

Material: plastika

Barva: črna

Premer: 38 mm/1.5 cm

Količina: 32pcs

Uporaba: zunanji, vrt, deck, travnik, teras, itd.

Opomba:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

32 x Stol, Noge Drsi

Pohištvo na prostem Noge Kritje,1.5 Inch Teras Pohištva Drsi,Stol gladko Drsenje Zaščitnik

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5