Opis

Bullet Točk:

1. Brezizgubni Zvočni Kakovosti: Z visoko učinkovitost Modri zob 5.0 tehnologije in napredne dekodiranje, ta oddajnik zagotavlja kristalno čist zvok in vam omogoča, da uživajo svoje najljubše pesmi brez odlašanja ali popačenja.Podpira MP3 in WAV.

2. Hkratno Polnjenje: Z vezje split design, vam lahko zaračuna dvema telefonoma hkrati, brez skrbi, gorenja telefonu, ali, ki vplivajo na FM prenosa.

3. Plug and play: Enostavno priključite ta modri zob FM oddajnik v svoj avto vtičnico vžigalnika, tune, da prazen kanal na vaš avto radio in predvajanje vaše najljubše skladbe iz telefona ali MP3 predvajalnik.

4. Prostoročno klicanje: Z vgrajenim mikrofonom in gladko tipko, da sprejmete, boste lahko uživali jasno in varno zvočnik klice med vožnjo.Bolje zaščitili vaš avtomobil.

5. Zanesljivo in trdno: iz trajnega obrabo-odpornih ABS materiala, ta Modri zob FM oddajnik za avto je lahek in enostavno ne da bi prekinil.To se lahko kosajo z vsakodnevno uporabo in vam s stabilno in jasna kakovost zvoka.

Opisi:

Uživajte svoje najljubše melodije na cesti s to Modri Zob FM Oddajnik za Avto.Podpira MP3/WAV glasbeni format predvajanja in poveže s telefonom prek modrega zoba.Ni treba skrbeti za baterije možganov, samo plug and play.Kakovost zvoka je jasen in čist, in napravo, ki je vzdržljiv in enostaven za uporabo.

Specifikacije:

1. Ime Izdelka: Polnilnik

2. Izdelek material: ABS

3. Teža izdelka: 30g

4. Velikost izdelka: 4.3*3.8*7.2 CM (1.69*1.49*2.83 palčni)

Seznam Izdelkov:

Avto Modri Zob Oddajnik *1

Nasveti:

Velikost izdelka/slike, ki jih posnamete ročno.Prosim, odpusti mi za kakršno koli odstopanje,

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5