Opis

Mini TV Video Igra Konzola, Vgrajen v 620 KG Klasične Igre Retro Klasična Igra Konzola Otrok Video Igralne Konzole Za Darilo

● Klasičen Pregled: Klasični Mini ročni konzoli je bila zelo priljubljena v 1980-ih in 1990-ih let in vključuje 620 vgrajene v klasičnih video iger, ki vas popeljejo nazaj v otroštvo.Ni potrebe, da vstavite kartice ali da lahko prenašate igre.

Igre vključujejo različne zvrsti, kot so akcija, uganke, šport, boj, in dirke.Te igre so izziv, privlačno in zabavno.

● Najboljše darilo: klasične mini ročno igralno konzolo vam pomaga, da delite svoje otroštvo sreča s prijatelji, prijateljice, fantje, žene in može.To je velik kot darilo za otroke, da bi bilo super počitnice darilo, darilo za rojstni dan.

● Spodbujanje komunikacije: klasični Mini prenosne igralne konzole omogoča, da se vaši otroci doživijo svojo rast in sreče, in spodbuja komunikacijo in občutke z otroki.Naj otroci uživajo enako veselja in zabave v otroštvu!

● Zelo enostaven za uporabo: Povezovanje klasičnih Mini ročni konzoli na napajanje, nato pa ga priključite na TELEVIZOR s kablom AV kabel, nato pa priključite v krmilnik.Vklop in igrati takoj!Ni potrebe, da vstavite kartice ali da lahko prenašate igre.

Ocene

Dobro Deluje!
To je bilo hitro, vse dobro deluje.

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5