Opis

Konzole, Stikala Dock Krmilnik za Igre Nosilec Podporo, Krmilnik za Stensko držalo za Nintendo Stikalo za Preklop OLED

Funkcija:

1. Univerzalni Organizator: To stensko stojalo nosilec je zasnovan za nastanitev tako za Stikalo in Stikalo OLED konzole, kot tudi Veselje-Con krmilniki, igra kartice, slušalke, in Pro krmilniki.Hraniti vse vaše igralne essentials na enem mestu, čim steno prostora, medtem ko ohranjajo svoje igralne setup organizirani.

2. Priročno Polnjenje Rešitev: paket vključuje magnetni kabel za polnjenje, ki omogoča direktno polnjenje vašega Pro krmilnik iz konzole stikalo dock.Nič več iskanja za ločeno polnjenje kablov ali vtičnice.Preprosto povežite kabel za enoto za šop trave-prost polnjenje.

3. Prihranek prostora Wall Mount: Izkoristiti vaše stene prostora učinkovito s to igro krmilnik nosilec podporo.Pritrditev varno uporabo priloženi vijaki, zagotavljanje stabilnosti in varnosti za Nintendo console.By vodenje vaš Switch/Stikalo OLED pritrjene na steno, lahko prepreči nenamerno škodo in ustvarjanje nereda-brezplačne igralne površine.

4. Enostavna Namestitev in DIY: wall mount police prihaja z toolkit, ki omogoča uporabnikom, da enostavno namestite sami.Prilagodite vaše igralne nastavitev z izbiro kot nalašč višina in lokacijo za steno mount.Ustvarite po meri in vabljiva zaslonu za konzolo Nintendo in pribor.

5. Trpežna in Praktična Zasnova: Zgrajena s trajnost v mislih, to krmilnik wall mount je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, da se zagotovi dolgotrajno delovanje.Načrtovanje zagotavlja enostaven dostop do naprav, hkrati pa jih ščitijo pred praskami in pade.Uživajte udobje in mir uma, vedoč, da se vaše igralne opreme, ki je organizirano in varno.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Združljiv Znamko/Model: za Nintendo

Številka Modela: Stensko Stojalo Držalo

Dodatki Tip: Mobile Posnetek

Uporablja modele: za Vklop/za SwitchOLED konzole ročaj

Barva: bela/črna

Material: Železo

Package teža: 532 g

Paket Velikost: 228.00x80.00x80.00mm/8.98x3.15x3.15inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Stenski Nosilec

1 x Komplet orodij

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5