Opis

[Namestitev Nasveti]

1. Material nalepke je zelo lepljivo nano lepilo.Pred montažo, obrišite s krpo za čiščenje prahu na namestitev mesto

2. Odtrgajte zaščitno folijo nano lepilo, ga prilepite na kljuko, nato pa stisnite, da je težko, da izpušni zrak v kavljem in nano lepilo

3. Po namestitvi kavlja, odtrgajte nano-lepilo zaščitna folija na hrbtni strani, ga prilepite na steno, in končno stisnite iz zraka na stene in kljuko z roko!

4. Uporaba na ravne, gladke, trdne površine, kot so gladke ploščice, kovina, steklo, marmor, iz nerjavnega jekla. (Ni primerno za belega apna mavca stene in grobe površine!)

【Visoko Funkcijo】lahko obesite različne predmete na kljuko, kot so ključi, šali, kape, itd.Kavelj, ki je lahko nameščena na mizi ogledalo, vrata, omaro ali na steno, kopalnica, spalnica, wc, kuhinja, balkon, teraso.Lahko uporabite ta samolepilna kavelj za obešanje plašči, brisače, tuš blago, toaletni pribor, skodelice, pasovi, kravate, vrečke, toaletni papir, in še več. (Če boste potrebovali, da visi težkih predmetov, prosimo, uporabite to po 24 urah, namestitev, hvala)

【Boljše Oblikovanje】kavelj, ki je brez ostrih kotov in je bolj varno.Ne boste se poškoduje z nehote udaril kavelj, še posebej otrok.Edinstven dolgo-ravna L-oblike design omogoča več nepravilne oblike postavke, da visi v kombinaciji.To kavelj lahko spremenila v oblačila za omaro, brisačo, rack, pot pokrov prtljažnika, foto rack, pp, rack, dekoracijo sten rack in več.Uporablja ga veliko ljudi.

【Potrebno: Ne skrbite o lastniku poškodbe zidu】 prav tako je zelo priročno, da začasno preneha stvari.Ko je Božič, velika Noč, Valentinovo ali druge praznike roll okoli, ko želite, da visi venci, Božična drevesa in druge počitniške okraski za kratek čas, si zagotovo ne želite, da izpolnite vaše stene z luknjami.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5