Opis

100 kozarcev 8P8C Vtič Napajalnika, pozlačeni priključki RJ45 CAT6 Priključek za Omrežje UTP 8P8C Crimp Koncu Gigabit Network Crimp Kristalno Glavo za Ethernet Kabel

Funkcija:

1.Triple-Strukturiran Bakreno Jedro: V trojnemu čip oblikovanje ethernet kabel, glavo zagotavlja varno povezavo s tesen stik med konektor in kabel Ethernet.Z večjo kontaktno površino z galvanizacijo, izboljša prevodnost in zagotavlja stabilno internetno povezavo brez izpada.

2. Trpežna Konstrukcija: Narejen iz čistega bakra čipov s predpisovanjem, naš skozi luknjo v kristalno glavo, ne samo izboljša prevodnost ampak ponuja tudi višjo trpežnost.Poslovite od omrežja zamude in zaostaja zaradi slabe kakovosti kable, ki omejujejo vaše internetne izkušnje.

3. Visoko Odpornost in Dolgo-trajno : Naše okrepljeno skozi vtič lahko prenesejo 2000 vstavki in 180° krivljenje brez poškodb ali izgube elastičnosti.Ohranjajo svojo prvotno prožnost tudi po dolgotrajni uporabi, zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost.

4. Priročno Skozi luknjo Design: Naše 8p8c vtič napajalnika funkcije skozi luknjo design, ki omogoča enostavno vstavljanje in zagotavlja združljivost.Nič več skrbi o nepopolnih kabelskih povezav, ki vodijo do omrežnih vprašanja.Uživajte brez težav in učinkovito napeljave, izboljšanje vaše splošno produktivnost.

5. Podpira Gigabit LAN Omrežja: S povečano priključki doseči z galvanizacijo, našo mrežo utp 8p8c crimp koncu izboljša prevodnost, zaradi česar je primerna za visoke hitrosti in stabilen prenos v LAN okolju, kot so pisarne, stanovanja ali mala podjetja.Naše gigabit network crimp kristalno glavo je vsestranski in zelo združljiva z različnimi mreženje scenarijev, vključno z kiber kavarne, omrežij skupnosti, doma omrežjih, cloud sistemov in interneta nasploh.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Plug

Številka Modela: Ethernet Kabel Glavo

Package: Da

Ime izdelka: Kategorija 6e zaščiteni crystal head

Obrnite bakrene pločevine: zgosti tri vile struktura

Vmesnik standard: standardni vmesnik RJ45

Uporablja: Računalniki/usmerjevalniki/stikala/vozlišč, itd.so RJ45 naprave, vmesniki za splošno uporabo

Barva: srebrna/zlata (neobvezno)

Pakiranje teža: 255 g

Paket velikost: 95.00x85.00x85.00mm/3.74x3.35x3.35 palca

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 Polje X Gigabit Crystal Head (100 kozarcev)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5