Opis

Bullet Točk:

1. Visoko kakovostni Material: iz aluminija zlitine, ti sučno tuljave in drsniki so trajno in visoko trdnost, C N C natančnost strojno za popolno prileganje, in ne enostavno rje zaradi eloksiran proces.

2. Modno Oblikovanje: Ti sučno tuljave in drsniki prihajajo v različnih barv, da izberejo, ki se ujemajo z vašo motorno kolo slog in zaradi česar je hladilnik.Izberete lahko barvo glede na vaše želje in uživajte v mehek videz vašega motocikla.

3. Enostavna Montaža: Montiramo enostavno na vaš motocikel brez kakršne koli spremembe ali spajkanje potrebno.Samo uporaba preprostih orodij in shranjevanje vašega časa in truda.

4. Zavarovati motorno kolo, Swingarm: Ti sučno tuljave in drsniki so namenjeni za učinkovito zaščito vašega motornega kolesa iz trčenja, nič, in zavorni disk škodo.Prav tako podaljšate življenjsko dobo vašega motocikla, saj preprečuje obrabo in trganje na swingarm.

5. Univerzalni Fit: Ti sučno tuljave in drsniki so primerna za večino M8 navoj motorna kolesa, ali so splošne modele ali M8 navoj lokomotive.Narejene so iz aluminijaste zlitine, ki je trajen in eleganten spremenjen del za vaš motocikel.

Opis:

Ti sučno drsniki so izdelani iz kakovostne aluminijeve zlitine, z C N C natančnost obdelave, ki zagotavljajo trajnost in stabilnost.So moden design, ki dodaja slog za vaš motocikel.Jih je enostavno namestiti in odstraniti, kar vam prihrani čas in trud.Da lahko učinkovito zaščititi vaš swing arm pred praskami in poškodbami v primeru padca ali nesreči.Primerni so za M8 vijaki in se prilega večini motornih koles.

Specifikacija:

1. Ime: Motorno Kolo Sučno Drsnikov Tuljave

2. Material: aluminij zlitine

3. Veljavni modeli: univerzalno motorno kolo

Package Seznam:

Sučno Stojalo Vijak * 1

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

2. Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5