Opis

Drsna Skedenj, Vrata Spodaj Vodnik Valji Jeklen Okvir Skedenj Vrata Swing Zamašek Preprečevanje Vrata Iz Swing MU8669

Opis:

Značilnosti:

Drsna Skedenj Vrata Nastavljiva Tla Vodnik: To nastavljiva tla vodnik zagotavlja nemoteno in stabilno drsna vaše skedenj vrata, preprečuje, da mahati ali strganje proti steni.Njegov vsestranski načrtovanja, ki ustreza različnih vrata velikosti in debelin, ki zagotavlja zanesljivo podporo in napotke.

Dvojno Kolo, Skedenj Vrata Swing Stop: dvojno kolo swing stop je zasnovan tako, da vaša skedenj vrata varno v mesto, preprečevanje nezaželenih mahati ali loputanje.Njegova čvrsta konstrukcija in nemoteno rolling kolesa zagotavljajo tiho delovanje in dolgotrajno vzdržljivost.

Drsna Skedenj, Vrata Spodaj Vodnik Valja: To spodaj vodnik roller je zasnovan posebej za drsna skedenj vrata, ki zagotavljajo nemoteno in tiho gibanje.Visoko-kakovostni materiali in natančnost inženirstva zagotoviti zanesljivo delovanje, medtem ko je nastavljiva višina se prilagaja različnim vrata debeline.

Jeklen Okvir Skedenj Vrata Swing Zamašek: jeklen okvir swing zamašek je robustna in zanesljiva rešitev, da se prepreči vaš skedenj vrata iz mahati odpiranje ali zapiranje preveč nasilen.Njeno trdno konstrukcijo in elegantno obliko mešanica neopazno z vaš vrat, ki ponujajo tako funkcionalnost in estetiko.

Lestvica Dnu Vrata, Tla Vodnik: flush spodnjem nadstropju priročnik je zasnovan tako, da ustvarite čisto in elegantno si za svoj skedenj vrata namestitev.Svoj flush-fit design zagotavlja nemoteno integracijo z vaše stene in tla, medtem ko je njegova trpežna konstrukcija preprečuje vrata iz mahati ali strganje proti površini.

Specifikacija:

Material: Jeklo

Barva: Črna

Opombe: Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v realnem.

Paket Vključuje:

1* Tla Vodnik Set

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5