Opis

Ribolovno Orodje Vrečko Veliko zmogljivosti na Prostem Ribištvu Tackle Škatle Nepremočljiva Nastavljiv Traku so odporni na Obrabo, za Ribe, Vaba Kolutu Prestavi

Funkcija:

1. Trpežne ABS Kavelj: vrečko značilnosti močna ABS kavelj, ki zagotavlja vaš ribiško palico turistov varno, medtem ko ste na poti.

2. Nastavljiv Sponke: Z nastavljivim sponke, ta vrečka lahko sprejme različne velikosti ribiške palice in oprema.

3. Velika Zmogljivost in Nastavljiv Traku: vreča ima prostorno notranjost, ki lahko imajo več ribiške palice, koluti in druge opreme.Nastavljiv trak vam omogoča, da prilagodite fit za vaše telo in distribuirati masa enakomerno čez rame za enostavno prenašanje.

4. Priročen in Prenosen: enotni ramenski slog omogoča enostaven za izvedbo tega vrečko s seboj, kamorkoli greste, ali ste pohodništvo z oddaljenim ribiško mesto ali pa samo glavo ven na vaš lokalni reke.

5. Idealen Spremljevalec za Ribiče: Ta ribiško palico, ki vreča je oblikovan z ribiči v mislih, ki zagotavlja varno in udobno način za prevoz vašega orodja za vaše najljubše ribolov lokacijah.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelek, ki se odvijajo dimenzije: 120cm/za 47,2 v, 140 cm/55.1 v, 160 cm/62.9 v

Material: Najlon tkanine

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Ribolov Paličast Vrečko

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5