Opis

Uporablja Fotoaparat Specifikacije : Srednje Okvir Mirrorless Fotoaparat

Največja Povečava : 1.000 krat

Minimalna Zaslonka : F22

Goriščna razdalja : 40 mm

Začetek Datum : 2022

Teža : 201g-300g

Objektiv Stabilizacija Tip : Noben

Največja Zaslonka : F5.6

Objektiv UV-Filter Size : 46mm

Številka modela : 40 mm F5.6

Število Prepone Rezila : 12 Rezila

Način ostrenja : MF

Poudarek Tip : Za Predsednika Objektiv

Tip : Določen Poudarek Objektiv

Celoten Okvir : Št.

Objektiv Tip : Ročni

Tip Scene : Poroka,Poslovni,ČLOVEŠKI,Arhitektura,Pokrajina,tihožitje,Potovanja,Ljudje,Nočni Prizor

Blagovna Znamka : AstrHori

Poreklo : Celinska Kitajska

Certificiranje : NOBEN

Uporaba : Kamera

【Super high pixel & Ultra-visoko kakovost slike】- Pik do 7000w, 100% povečavo podrobnosti so še vedno jasno.Najbližje poudarkom razdalja 0,4 m.ki izpolnjujejo različne streljanje namene.Obročka za ostrenje uporablja navpično žagasto tehnologije, ki ne zdrsne med prilagoditev, in se osredotoča natančno.

【Odlično Kakovost Slike】 - Uporaba 7 elementov v 5 skupinah,ti vse, visoka lomni leč boljši obnovi kakovost fotografije.Ne samo, da je ostrino slike dobre, vendar pa je resolucija tudi dosega odlične rezultate.In lahko zajema 44*33 srednje format brez vinjetiranje.

【Filter Režo】 - To je celoten okvir ročno prime leče s filtrom, rež.To je vse-kovinsko ohišje in multi-premaz , kompakten in lepe.In filter režo lahko opremljena tudi z UV, ND, CPL in drugih filtrov, magnifiers, in širokokotni objektivi.To je odlična kombinacija trajnosti in prenosljivosti za zunanje streljanje.

【Pogosto Uporablja】 - praktično uporabo te goriščna razdalja je zelo prilagodljiv.To lahko pristojni za zapiranje-obseg fotografije z jasnim ciljem, visoki kontrast, osvetlitev okolja ali fotografiranje pokrajine z veliko globino polja.Primeren je za fotografiranje portretov, zgradbe, pokrajina, nočni prizori, potovanja,ulica,itd.

【Lepo Poskusite za Ročni Objektiv Navijači】 - To je idealen objektiv za začetnike in ljubitelje, ki je ljubil ročni objektiv ali letnik objektiv, ki se lahko uporablja, da se seznanite z nastavitvami kamere,izboljšanje vaše fotografije znanja,ki vam pomaga postati boljši fotograf.Združljiv je z Leica M-mount serije Leica M6,M8,M9,M10,M11,MP,M240,M240P.

OPOMBA:

To je PRIROČNIK prime leče, kar pomeni, da NE bo izvedel SAMODEJNO OSTRENJE.Obstaja možnost, da v nastavitev po meri v fotoaparatu, imenovano "sprostitev brez leče", ki mora biti nastavljena na "on", da bi za fotoaparat, da posnamete slike z ročnim leče.Ročno ostrenje objektiva ne more biti prepozna fotoaparat, razen če prihajajo s nastavitev fotoaparata "javnost brez objektiv".

Vse-kovinske Konstrukcije

All-kovinski objektiv sod funkcije se osredotoča lestvice.Poleg tega, kovinski objektiv nastavek prav tako ponuja večjo trpežnost med objektivom in fotoaparatom.

Prikaži Zadnji Ekspresijo Fotografij

Sprejme optični struktura 7 elementov v 5 skupin,in te visoke lomni elementi nudijo odlično imaging kakovosti,in njeno MTF grafa je prav tako odlična.

Oster, Visoka Ločljivost Slike

Pik do 7000w,zagotavlja ostre in visoke ločljivosti slike,100% povečavo je še vedno jasno,in to lahko zajema 4433 srednje format kamere brez vinjetiranje.Najbližje poudarkom razdalja 0,4 m,ki izpolnjujejo različne streljanje namene.

Vzorec fotografij, ki jih AstrHori 40 mm F5.6

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5