Opis

Namizje Tabele Hladilni Ventilator Prenosni Mini Fan Tiho Delovanje Desk Hlajenje Obraz Ventilator, 3 Hitrosti, Nastavljiva za Stilsko Dekle Ženske Moški

Funkcija:

1. Dual-Namen, Oblikovanje: Featuring ločljivih baze, to ventilator se lahko uporablja kot ročno in namizni ventilator, ki izpolnjuje vaše potrebe v različnih okoljih.Prav tako lahko dvojno, kot držalo za dodatno udobje.

2. Lahek in Prenosen: S svojo kompaktna in lahka zasnova, to desktop tabele hladilni ventilator udobno prilega v eno roko, zaradi česar je enostaven za prevoz in uporabo na poti.

3. Nastavljiva Hitrost Vetra: osebni desk usb ventilator ponuja 3 nastavljive hitrosti vetra, ki vam omogoča, da prilagodite pretok zraka glede na vaše želje s preprostim pritiskom gumba.

4. Več Polnjenje Možnosti: Ta osebnih hladilni ventilator lahko zaračuna uporabo različnih metod, vključno moč banke, polnilnike ali računalnik vrata USB, vam nudi prilagodljivo polnjenje možnosti, kjer koli ste.

5. Ljubek in Eleganten Videz: Ta ventilator, značilnosti srčkan in stilsko design z več barvnih možnosti, doda pridih zabave in voh za vaše poletne dni.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Časovna Funkcija: Ni Čas

Max.Moč: Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Ventilator

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5