Opis

Opis:

Ti 150A AC in DC visoko trenutne neposredne vrstice, ki lahko deluje v ekstremnih okoljih, primernih za avtomobili, tovornjaki, ladje, jahte, itd.Okrepljeno polikarbonat pokrov z najlon matica pritrjena, da preprečite nehoteno kratek stik.

Specifikacija:

Neprekinjeni: 130A AC / DC 150A

Max, Napetost: 300V AC / DC 48V

Priključni Vijak: M4x6

Terminal Stud: M6x2

Velikost: 120.0*20.0x42.8 mm

Teža: 90g

Seznam Vsebine: Bus Bar*1

Opomba: uporaba tega izdelka zahteva določeno strokovno znanje,

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Funkcionalne zbiralke: 6 Terminal Bus Bar je funkcionalno uporabo.Iz težka polikarbonatne plastike za moč in vzdržljivost, tudi v najtežjih okoljih.

2.Čudovito Bus Bar Polje: 6 Terminal Bus Bar Polje je čudovito, da uporabite z čeden in čiščenje konča.In to je trpežna in zelo priročno za vaše ladje, avto, ali prikolice.

3.Zanesljiv Material: iz lepe RAČUNALNIKE in trde plastike materiala, 6 Terminal 150A BusBar je dobro narejen in trajne.In Bus Bar Polje se lahko uporabi za dolgo časa.

4.Več Uporablja: 6 Terminal Skupne 150A BusBar je več uporab, ki so primerni za avto, tovornjak, čolni, morski, prikolic, RV, jaht, ladij, itd.Dober pomočnik za vaš avto.

5.Zadovoljstvo Storitev: za izboljšanje zadovoljstva strank, morebitne pripombe in vprašanja so dobrodošli.Zato prosim, občutek, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5