Opis

GT610 Prikaz Kartice 810MHZ DDR3 1GB Računalnik Grafično Kartico HD VGA DVI Vmesnik Zamenjava Opreme za Računalniško Namizje Igre

Funkcija:

1. Grafična Kartica: HD+DVI+VGA vmesnik za high-definition video izhod, multi-frequency zaslon, uživanje v gledanju filmov in enostavno delo v pisarni.

2. Zaslonski Vmesnik Podpira Grafična Kartica: HD+DVI+VGA vmesnik, 810 MHZ core frekvenco.Odlične izdelave, tanke osnovno ploščo.

3. Odvajanje toplote Funkcija: Tiho hladilni ventilator, skupaj z visoko-kakovostno radiator, zagotavlja odlično odvajanje toplote.

4. Velikost: velikost grafične kartice je o 120x165x20mm/4.72x6.49x0.78inch.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Proizvodni proces: 40 nm

Video pomnilnika, pasovne širine: 8GB/s in 9,6 GB/s (zaradi čipov različice, pasovno širino tudi spreminja)

Grafična kartica vmesnik: PcIex16 2.0

Jedro frekvenca: 810 MHZ

Kapaciteta pomnilnika: 1024MB/2048MB neobvezno

Spomin malo širina: 64 bitov

Vrsta spomina: DDR3

Zaslonski izhod: VGA+HD+DVI

Pomnilnik frekvenca: 500 mhz in 600MHz (zaradi čipov različice, frekvenca pomnilnika se lahko razlikuje)

Velikost izdelka: O 120x165x20mm/4.72x6.49x0.78inch

Opomba:

1. Uspešnost test grafičnih kartic ocene različno, na različnih računalnikih, konfiguracije in različice.Podatki samo za referenco.

2. Zaradi čip različica, video shranjevanje frekvence in pasovne širine lahko razlikujejo, odvisno od čipov.Prosimo, potrdite, pred nakupom, da je to sprejemljivo.Hvala vam za vaše razumevanje.

3. Grafične kartice učinkovitost je nizka, za velike igre ni mogoče uporabljati, ne bo prebliski, kartica se uporablja samo za svetlo pralni in nekatere spletne igre, prosimo, potrdite, pred nakupom, hvala vam za vaše razumevanje!

4. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

5. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Grafične Kartice

Ocene

Dobavljeni za zelo dolgo časa, prišel nekaj dni po maksimalni čas

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5