Opis

Opis:

Papir Obrti Kit je čudovit način za izboljšanje vaše otrokovo ustvarjalnost in finih motoričnih spretnosti.Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujejo da je lepa in barvita papir obrti.Naj jih igrajo na svoje srce, vsebine in izrazijo svojo domišljijo.Papir obdelujete tudi zagotavlja blagodejno in sproščujoče dejavnosti, za vašega otroka.Uživajte v ustvarjanju dragi spomini z vašega otroka, kot ste obrti skupaj.Papir Obrti Kit je odlično darilo za vsako priložnost.

Specifikacija:

Ime: Izobraževalne Suniti Slikarstvo

Velikost: približno 200×170×43mm (7.87×6.69×1.69 v)

Področje uporabe: primeren za otroke

Uporabite scene: primeren za družine, šole in drugih priložnostih

Funkcija: barvanje, poking in prodding, obrti, nalepke

Značilnosti: spodbujanje ustvarjalnosti, bogata materialov, različne načine, da igrajo, lepo embalažo

Kako uporabljati: Po otrokovi izbiri in ustvarjalnosti, izberite barvanje ali poking in prodding način, uporabite poking in prodding pisalo, da suniti tkanine v luknje, izpolnjen 3D tri-dimenzionalni del se lahko uporabljajo za dekoriranje knjige, torbe, itd., lahko tudi nalepke, zaznamki.

Seznam Vsebine:

Doodle papir x8

Suniti odbor x5

Pearl bombaž x 1

Tkanine vrečko x 1

Barve x4

Paintbrush x 1

Suniti pero x 1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Spustiti Vaš Otrok je Talent: Izobraževalne Suniti Paintingboosts vašega otroka roko oči usklajevanja in spretnost, hkrati pa jim omogočajo, da izrazijo svoje umetniški pridih.

2.Lepo in Praktično Darilo: Otroci, ki radi barve in oblike, lahko ustvarite svojo lastno tkanine čudes z Izobraževalnimi Suniti Slikarstvo.To je darilo za vašega otroka, ki bo navdih jih igrajo domiselno in odkrijte različnih vzorcev.

3.Umetniški Razvoj: Izobraževalne Suniti Paintinghelps okrepiti vašo ustvarjalnost in izražanje sebe skozi pisane, teksturirane umetnine.Uporabite lahko različne materiale in tehnike za ustvarjanje lastne tkanine umetnin, ki odražajo vašo osebnost in slog.

4.Pomirja Vaš Um: Izobraževalne Suniti Paintingis sproščujoč in prijeten hobi, ki vam pomaga obvladati stres.Boste lahko počutili srečnejše in bolj pozitivno, kot bi barvita in zapletena tkanine umetnosti.Je terapevtsko izkušnjo, ki izboljšuje svoje duševno počutje.

5.Izdelava Gojiti Spomini: S tem tkanine art komplet za vgradnjo v vozilo, lahko preoblikujejo svoje slike v umetniško delo ljubezni.Lahko se povežete z vaše ljubljene, kot si ustvarite lastne prilagojene presents.By ohranjanje spominov na tkanine, lahko zaklad njih .

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5