Opis

Specifikacije:

To je najnovejše 360 okrogle cevi neon luči.

Material: Silikon

Vhodna napetost: DC24V

Delovna Napetost: DC 24V

Vrsta vtiča: NAS vtič(AC110-130V, da DC24V), EU/UK/AU vtič(AC220-240V, da DC24V)

Vir svetlobe Tip: LED

Light Color: RGB polne barve, Sanje barve

Vir svetlobe: 3535 RGB LED z vgrajenim WS2812B IC

Število Svetlobnih Virov: 120pcs

Barve: vse barve 24-bit (8 bit vsak kanal)

Povezava: Rdeče: +5V; Zelena: PODATKI; Bele: GND

Nepremočljiva ravni: IP67 nepremočljiva

Uporaba: Zunanji, Notranji

Premer: 10 mm

Rezalna dolžina: 10 cm

Posebnost: Možnost Zatemnitve

Metoda nadzora: Wifi APP/ Bluetooth, združljiva APP/ 24Key IR / 21Key RF Daljinski

Vir Energije: Strip Električni

Značilnosti:

【Posamično naslovljive LED】WS2812B RGB 3535 LED.Zgrajena v WS2812B smart driver IC, vsaka slikovna pika ima lahko svojo barvo in svetlost.Nadzirate lahko posamično in jih nastavite na katero koli barvo ali animacijo, ki jih želite.Visoko gostoto 120 Led/M design omogoča luminiscence bolj enakomerno in naravno,bolj lepo in živahno kot dolgočasno RGB solid-barva luči.To se lahko programirajo z mikro-krmilniki.Popolnoma nadzorovati vsako skupino, DIY svoj način nadzora.

【Uporabniku prijazna】 Z 3pin joseph smith translation-SM spojnikov, ga lahko preprosto priključite več trakovi, skupaj z razširitev dolžina in injicirajte moč v primeru, da napetost pade.Lučka premer: 10 mm.S projekcijo območju 360 stopinj, št točka svetlobe, je mogoče videti tudi na blizu.Svetloba je zelo mehka!

【Podporo Mnogi Krmilniki】Združljiv z Arduino, Raspberry Pi, Teensy,Fadecandy, T1000S,K1000C itd programabilni krmilniki.Podpora SP105E SP108E SP110E app krmilniki, SP106E SP107E glasbe krmilniki, SP501E in MHCTRWF5V smart WiFi Krmilniki.

【Visoko Svetlo & Upogljiv LED Trak】Neon luči LED trak je prilagodljiv in upogljivi, tako da boste lahko preprosto zvijemo v kakršni koli obliki in DIY, kot želite.Vendar ne predlagamo, da twist je komaj, da bi se izognili lučka kroglice škodo.

【APP in Oddaljeno Contorl】Neon trak luči podporo obeh APP in 24 tipko daljinskega nadzora.Prosimo scan QR kodo na izmenični tok za prenos APLIKACIJE na mobilnem telefonu, nadzor vaše neon LED luči z APLIKACIJO,prosto spremembe v milijonih barv,prilagodite svetlost,prilagodite načine (Flash,Skok,Zbledi,itd.) v različnih hitrostih.

【Glasbe Sin. in var. časovna Funkcija】:vgrajeni mikrofon bo LED luči barve-spreminja z okolice glasbo,preprosto ustvarite stranka vzdušje.Led trak se vklopi/izklopi samodejno na nastavitev časa, ponovite ta seting na datum, ki ga nastavite.

【Enostavno Nastavitev】Fix svetlobni trak na steno z posnetke in vijaki, ki prihajajo s svetlobo trak, nato vtič RGB led trak svetlobe v vtičnico.Tako enostavno namestitev KSIBNW neon luči trakovi.

【Cuttable, Varno in Enostavno Namestitev】Je lahko cut vsakih 10 cm vzdolž črne cut znamke, ne da bi poškodovali ostali trakovi.Namestite ga svetlobe strip o določitvi posnetke, ki je vključena v paket: 1 Kos za 1m.

Prosimo, Upoštevajte: za Razliko od tradicionalnih LED trakovi, neonske luči trakovi nima adhensive trakom na hrbtni strani.

【Zunanji in Notranji Nepremočljiva Neon LED Flex Trakovi】silikona omogoča močan, trajne vremenskimi vplivi ohišje.

【Široko Uporabo】 360 okrogla cev neonska luč se lahko uporablja, da bi LED neon črkami,pod-kabinet svetlobe, pod posteljo, luči, nočne luči, TV ali monitor osvetlitev ozadja in široko uporablja za igre soba, hotel, dvorišče dekoracijo, javni park, otroško igrišče, terasa, balkon, kuhinjo, kabinet, toaletno mizico, hodnik, dnevna soba, stopnice, na polico, spalnica, KTV, bari, poročno zabavo, za domači kino dekoracijo in tako naprej.Še posebej, super za Počitnice dogodek dekoracijo, kot so Božič, noč Čarovnic, zabavo, rojstni dan, novo leto, in še več.

Prosimo, da nas kontaktirate svobodno če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo ponudili zadovoljen rešitev v roku 24 ur.

Paket Vključuje:

1/2 Rool x WS2812B RGB neon led trakovi

1 x DC24V power adapter

1 x Daljinski upravljalnik

1 x oprema Komplet

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5