Opis

Bullet Točk:

1. Idealen za Potovanja: Uživate obroke on-the-go s tem prenosni Potovalni Jedilni pribor Set, ki vključuje vilice, žlica, in palčke.Svoje multi-funkcionalna zasnova vam omogoča, da jo uporabljajo za različne vrste hrane, in njena kompaktna velikost enostavno prilega v vaš nahrbtnik ali torbico.

2. Zanesljivo in Varno: To potovanje jedilni pribor set je izdelan iz hrane iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja njihovo trajnost in higieni za dolgotrajno uporabo in čiščenje.Paket je v priloženi torbico za enostavno prenosljivost med potovanjem.

3. Vsestranski Jedo Izkušnje: ne glede na to, ali jih jedo rezance, riž ali jedi, to Potovanje Jedilni pribor Set s vilice, žlice, in palčke je zasnovan tako, da zadovolji potrebe različnih jedi in scenarijev, zaradi česar je primerno, da uživate hrano, bodisi na delovnem mestu ali .

4. Široka uporaba: Idealen za dejavnosti na prostem, kot so taborjenje, pikniki, in delovna kosila; te visoko kakovostne potovanja utensil nastavite zagotavlja, da boste vedno imeli pripomočke pri roki za vsak obrok, ne glede na to, kam potuje peljal.

5. Očarljivo Medved Vzorec: Izdelani z gladko teksturo, ta preprost in srčkan potovalni jedilni pribor set značilnosti očarljivo medved vzorec in je na voljo v različnih pastelnih barvah, -- zaradi česar je kot nalašč darilo za družino in prijatelje, ki uživajo v jedilnico on-the-go.

Opis:

To Potovanje Utensil Nastavljena je kot nalašč za on-the-go obrokov!Vključno vilice, žlica, in palčke, ta multi-funkcionalne jedilni pribor set značilnosti srčkan nosi vzorec in se lahko kosajo z redno uporabo in čiščenje.Ne žrtvovati kakovosti za udobje z naše potovanje utensil set.

Specifikacije:

1. Ime: Vilice, Žlica in Palčke Set

2. Barva: bela/rjava

3. Material: nerjaveče jeklo

4. Atribut: Jedilni pribor set

5. Neto teža: 150 g o

6. Teža z embalažo: približno 170 g

7. Velikost izdelka: 22.4*5.2*2.8 cm/8.82*2.05*1.10 cm

8. Paket velikost: 22.4*5.2*2.8 cm/8.82*2.05*1.10 cm

Seznam vsebine: Organizator x 1

Iz nerjavečega jekla palčke x 2

Iz nerjavečega jekla, vilice x 1

Iz nerjavečega jekla žlico x 1

Toplo nasveti:

Velikost se meri ročno, se bo rahlo odstopanje!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5