Opis

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 51 /52/ 07 /35 /38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Drugače bomo poslali nalog iz Kitajske skladišče.

3D Silikonski Slušalke Slušalke Kritje Nepremočljiva Brezžične Slušalke Pokrov Pade-zaščita za Bose QuietComfort Čepkov II 2022

Funkcija:

1. Kot nalašč Design: posebej Zasnovan za Bose QuietComfort Earcups II, je topel, ampak ne preveč tesno, zagotavljanje 360 ° vsestransko zaščito.

2. Visoka Kakovost: Narejen iz silikona, mehko in trajne, stroj, anti drop, shockproof, dustproof, in prstnih odtisov, dokaz, da lahko zaščito vaše slušalke od prahu, prask in zunanje vplive.

3. Priročno Polnjenje: silikonsko ohišje ohranja polnjenje port, ki vam omogoča, da napolnite slušalke brez odstranjevanje silikona primeru, zaradi česar je enostaven za uporabo vseh funkcij.

4. Kreativna Zasnova: zunanjost design prihaja iz STIKALO za risanka igre konzole.Kreativna zasnova, drugačen od običajnega barva zaščitne prevleke, zaradi česar slušalke poglej več edinstven.

5. Prenosni in Anti-izguba: Opremljena s kovinsko gorskih sponke, je primerno za vsakodnevno prenašanje in se lahko preprosto visijo na vrečko, denarnice, ali sponko pasu.Lahko nosijo slušalke z vami, ne da bi jih izgubili.Enostavno pritisnite na vrhu in na dnu trdno za kritje zaprto območje, nikoli ne izgubi svoje slušalke.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Silikon

Barve: Modra, Rdeča

Uporablja model: za Bose QuietComfort Earcups II

Velikost: O 72x72x25mm/2.83x2.83x0.98inch

Teža: 45 g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Slušalke Lupini s Kavljem

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5