Opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Ta elektronska ribe lestvica ima ročaj, ki nudi udoben oprijem.Značilnosti velike, lahko berljive digitalni zaslon za boljšo vidljivost tudi v neposredni sončni svetlobi, in ima tudi osvetlitev za nizke luči in zvečer jezero pogoji.

Ta kovček lestvici s kavljem je izdelan iz visoko kakovostne Plastike, velike in trajne kljuko v zadnji režo omogoča enostaven za vas, da visi in odstranite iz ribjih ust, prtljage in vse vmes, in ima močan vgrajenim trakom, ki omogoča merjenje predmetov v cm/ft v dolžino 1m/3 m.

Ko podatkov, ki je stabilen za nekaj sekund, prenosni prtljage obsega samodejno zaklepanje branje.Ta žerjav lestvica ima dve bateriji za nizko porabo energije.

Digitalni prtljage obsega je ultra-kompaktna in lahka zasnova, ki se prilega v vaš žep.Širok spekter uporabe, kompaktna in lahka zasnova je zelo primeren za uravnoteženje vid, uravnoteženje sadja in zelenjave, ribolov, potovanje itd.

velikost: za 20,6 cm x 6 cm x 2,5 cm

Material: Plastika

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x prenosni lestvici ni baterija

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5