Opis

1Pcs Naključno Ustavi Hidravlični Tečaji, Kuhinjo, Kabinet Vrata Nastavljiv poljski Tečaj Pohištvo Dvignite Loputo Bivanje Podporo Strojne opreme

Opomba: To je lahko nameščena na levi, desno in gor dol

Material: cinkove zlitine

Površine: Svetlo/ponikljani

Količina: 1pcs

Ta izdelek je ročno merjenje, po različnih proizvodnih serij, je 1 do 2 mm napaka, posebno v naravi prevladujejo

Hvala, da ste prišli na našo spletno trgovino.Prijetno nakupovanje potovanje

V smislu čas dostave, naročila, bo navadno dostavimo v 1-7 dneh.Bomo dobaviti blago na najhitrejši hitrosti.Ker smo imeli počitek, v nedeljo, smo morda ne boste mogli odgovoriti vaše sporočilo v času.

1. Če ugotovite, da vam naročilo sledenje podatkov kaže, "se ni pick up", prosim, ne skrbite, logistične informacije bodo posodobljene v 3-10 dneh.

2. Če se vam zdi, da je izdelek poškodovan ali del blaga, ki je manjka, ko prejme paket, priložite fotografije, tako da bomo lahko rešili težavo v najkrajšem možnem času ali poslati blaga za vas.

3. Če ne boste prejeli paket v roku 60 dni (90 dni za Brazilijo/Čile itd.), prosimo, kontaktirajte nas za poravnavo.

4. Gospodarska logistika tovorni popust, ampak samo na Kitajskem informacije o sledenju, če ne prejme blago v roku 60 dni, se, prosimo, obrnite na namembno pristanišče prvič, če ni nobenih informacij, paket lahko prišlo do izgube, se nemudoma obrnite na nas rešiti problem in pravočasno ponovno izdajo.

5. Če niste zadovoljni s tem, nakupovanje, prosimo, obrnite na nas prvič, namesto šolanja ena zvezda, mi bo dal prijeten rešitev takoj, prosimo, menijo, smo tudi upam, da ste srečno nakupovanje in lep vsak dan!

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše povratne informacije in petimi zvezdicami, pohvale, vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje.

Ocene

Dobro

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5