Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Vse to-združljive grafične kartice nosilec v beli barvi, je odlična rešitev za vertikalno vgradnjo, zagotavljajo vrhunsko stabilnost in učinkovitost hlajenja.

Izdelana iz visoko kakovostnih kovinskih materialov, ta nosilec je trpežna in vzdržljiva, ki zagotavlja zanesljivo podporo za vašo grafično kartico.To je večina grafičnih kartic na trgu, zaradi česar je vsestranski izbira za igralce in računalniške navdušence.

Designed za igralce, ustvarjalci vsebin in PC navdušence, to grafično kartico nosilec je pomemben dodatek za tiste, ki želijo optimizirati svoje gaming ali računalniško izkušnjo.To zagotavlja stabilno in varno pot na mount vaše grafične kartice vertikalno, zmanjša tveganje za škodo, povešanje ali upogibanje.

Ali ste izgradnjo novega PC ali nadgradnja obstoječega, to grafično kartico nosilec je popoln dodatek za vaš setup.To vam omogoča, da predstavite vaše grafične kartice v vsem svojem sijaju, hkrati pa tudi izboljšanje in učinkovitost hlajenja.

S svojo elegantno in stilsko design, ta grafične kartice nosilec doda pridih elegance za vse igre na srečo ali računalništvo setup.Je enostaven za namestitev in prihaja z podaljšek kabla, zaradi česar je priročna in praktična izbira za vsakogar, ki želijo izboljšati svoj PC izkušnje.

Specifikacije:

Material: Kovina

Nastavite Vrsto: Bela + PCIE 25 cm, Bela + PCIE 25 cm, Črna + PCIE 25 cm, Črna + PCIE 25 cm, Črna, Bela (neobvezno)

Paket Vključuje:

1 x Vertikalni GPU Imetnika

Opomba:

Ne trgovini na paket.

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala, ker ste.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5