Opis

Funkcija:

1. Karikatura Slog: Ta elektronska digitalna budilka značilnosti srčkan karikatura slog z dobro vizualne učinke, da bi pritegnili otroke in zagotoviti zabavna in privlačna budilka možnost za otroke.

2. Vibracije Učinek: vibracijski alarm ura je, da se zanašajo na vibracije opozoriti, dal vibracijsko budilko, ki so pod njihovo blazino pred spanjem, ko vibracij na splošno ne moti drugih ljudi, in učinek je boljši od sound type budilka, ne povzročajo hrupa.

3. LED Zaslon: Ta budilka z LED digitalni zaslon za prikaz časa, prav tako je zelo prenosljiv, si s telesom lahko vedno primite čas.Preprosto pritisnite "SNZ "ključ in mačka osvetlitev ozadja se bo na za 10 sekund.

4. Dva sklopa Budilka: lahko prednastavitev dveh sklopov budilka, lučka utripa, opomniki, dodatnih budilka, bedwetting bolj na enostavnost.

5. Nastavljiva Intenzivnost Vibracij: 3 stopnje vibracij se lahko prilagodi glede na svoje potrebe, da nastavite budilko intenzivnost vibracij.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Digitalna Budilka

Teža: 225g / 7.94 oz

Material: ABS

Velikost Izdelka: Pribl. 11x9x3cm / 4.3x3.5x1.2v

Baterije: 3 x 1,5 V AA baterije (dobavljeni brez baterij)

Funkcija: Dva sklopa budilka, lučka utripa opomnik

Primeren Za: Študente in otroke, je idealna študija in zbudi pomočnik

Package Seznam:

1 x Budilka

1 x Izvijač

1 x Navodila

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5