Opis

ESP8266 ESP-12E/12F WiFi Brezžični Sprejemnik, Modul 5V Pošlji Sprejemnik, WiFi Adapter za WiFi Modul za Daljinski Nadzor/Kontrola

Funkcija:

1. Kompatibilnost: adapter modul je zasnovan za delo z ESP-12E/12F modulov, kar omogoča enostavno integracijo v vaš WIFI projektov.

2. Tri Različice na Voljo: lahko izbirate med tremi različicami ta adapter modul: z ESP-12E modul, z ESP-12F modul, ali brez modul.

3. Napetost Pretvorbo Vezja: napajalnik modul ima 3.3 V konverzijo vezja, ki omogoča, da se uporablja z 5V microcontrollers, zaradi česar je združljiv z ESP-01/01S WIFI modulov.

4. Visoka Hitrost Prenosa Podatkov: S privzeto baudna stopnja 115200 in sposobnost, da spremenite baudna hitrost prek AT ukazov, ta adapter modul omogoča hiter in učinkovit prenos podatkov.

5. Široko Uporabo: Ta adapter modul je vsestranski in se lahko uporabljajo v različne namene, kot so WIFI nadzor na daljavo/nadzor, pametne igrače, senzorskih omrežij, brezžičnih vozila, in še več.Je idealen za domače mojstre, ki želijo ustvariti svoje lastne WIFI-priključene naprave.

Specifikacija:

Specifikacija (neobvezno): brez modul, z ESP-12E modul, z ESP-12F modul

Delovna napetost: 5V

Nivo signala: 3.3 V/5V združljiv

Baudna hitrost: privzeto, da 115200, spremenljiva skozi NA ukaz

Uporaba področje: WiFi nadzor na daljavo/nadzor, pametne igrače, senzorskih omrežij, brezžičnih avtomobili in druge naprave,

Velikost izdelka: 45 * 25 * 5 mm/1.77 * 0.98 * 0.19 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Modul

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5