Opis

O tej postavki

[ELEKTRIČNI DESIGN] tretje generacije električnih vodo pištolo nadgrajeno na motor in baterije za ponovno polnjenje, ki se uporablja za lajšanje pritiska prsta vleče na sprožilec.Kul igračo pištolo izgled bodo pritegnili pozornost otrok.Roza in Modra

[2 VODA POSNETEK] Je špricati puške za fante, je ergonomsko oblikovan ročaj, otroci in odrasli lahko enostavno uporabo, vode, sponka X2, zmogljivosti 50CC+, 40+ Shotting.V tem vročem poletju, s prijatelji ali otrok, da imajo srečen vode blasters za otroke, boj!

[HITRO STRELJANJE] električno pištolo voda je nadgraditi moč motorja za hitro streljanje in ima zelo dolgo obseg 26-32 noge.Ni važno, če vaš nasprotnik je lahko enostavno drench jih na območju.

[CLEAR MATERIAL] vodo soaker pištolo igrača je posnetek je iz prozornega materiala, tako da lahko opazujemo, koliko vode je na voljo.Vodo pištolo je narejen iz ABS plastike in ergonomsko oblikovana tako, da tako odrasli in otroci lahko enostavno uporabo.Uživajte v vaših poletnih voda zabava z vodo squirter za otroke.

[HAPPY SUMMER] Samodejno špricati puške za fante je idealna poletna igrače za otroke, da igrajo v bazenu, plaži in na prostem, poletno darilo za otroke. (Prosim, ne potopite električni watergun v vodo, da preprečite škodo na elektronskih komponent!Čas polnjenja > 2 uri)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5