Opis

Opis Izdelka:

1. Dobro Zgrajena: Z uporabo visoko prevodni notranji bakrene tuljave, antena lahko dosežejo dober sprejem signala, ki omogoča, da bi dobili več postajami ni statično.Jambor je narejen iz prožne in vodotesno gume, ki omogoča, kolena v različnih loki in obdržati dober v vseh vremenskih razmerah.

2. Super za avtopralnica: Njene primerne dolžine in dobro prilagodljivost omogoča, da gredo skozi avtopralnica, ne da bi pri tem uspešen in anteno, še vedno ima največ redu.Prav tako ne hit podružnic ali garažna vrata po vašem dvorišču.

3. Enostaven za Namestitev: Izvrtajte luknjo, potisnite osnove, potem to popravimo z matico.Jambor lahko neposredno vijakov na bazo.Nudimo tudi nalepke za namestitev položaj, da bi izvrtajte luknjo s pravilno dimenzijo.Gladko površino, št burrs, antena izgleda elegantno in športno vozil.

Specifikacija:

Ime: avto radio antena

Material: ABS

Barva: Črna

Linija dolžina: 2 m

Podpora: 12V

Izhodna impedanca: 75Ω

Dobiček vrednost: 20±3dB

Osebnost hrupa: ≤7dB

Izhodna podpora valovanje: ≤3

Delovna frekvenca: 48-860MHZ

Delovna temperatura: -20℃~+70℃

Opis: primerna za avto radio

Ta izdelek je opremljen z osnovnim, da lahko trdno pritrjene na strani vrat, ali kje drugje.Skrbijo, da temeljito očistite in pritisnite težko za nekaj časa, preden lepljenje.

Seznam Vsebine:

Avto Antena *1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Vse Am, Fm Radio】: Naše Vgrajen Aktivni Avtomobilski Stereo sistem Antena, ki je visoko-perfpormace lahko zajema vse AM/FM radijskih oddaj.Ste lahko prepričani, da kupite.

2.【Trden in Čvrst】: Naš Avto Radio Antena za plod izdelana iz kakovostne ABS je trden in čvrst.To tudi ni enostavno starosti in obrabe.Ste lahko prepričani, da kupite.

3.【Široko Uporabo】: Ste lahko prepričani, da izberete naš Avto Radio FM Antena thatit je narejen iz čvrst in zanesljiv material, in to je kot nalašč za večina avtomobilov, tovornjake, motorna kolesa, čolni, športna terenska vozila", po meri, avtomobili, čolni, Terenska, itd.

4.【Preprost za Namestitev】: Ste lahko prepričani, da izberete naš Avto Stereo FM Antena, ki je preprost za namestitev, morate samo, da olupimo in palico!Priključite kabel za anteno na hrbtni radio in kablom za napajanje 12V napajanje.

5.【Pojdi Na begu Vaša Antena】: Naš Avto Stereo FM Radio Antena je lahko v veliko pomoč, da se držijo v zidava-v območjih, kjer ne vidiš, in pojdi v skriti svoje antene.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5