Opis

Digitalne povečave za celoten zaslon HD 1080P Elektronska Lupa WiFi Elektronskim Mikroskopom 2MP 1000X Povečevalno Moč Tip-C Vrata Fotografijo, Video Ob

Funkcija:

1. Kompaktna Velikost: Naše prenosne mikroskopom, je manjše kot drugi mikroskopi, zaradi česar je kot nalašč za vsakodnevno uporabo in enostaven za shranjevanje.Njegova kompaktna velikost omogoča priročno za prevoz, zagotoviti, da lahko stranke uporabljajo izdelek, kjerkoli, kadarkoli.

2. WiFi in USB Povezava: Naš elektronski mikroskop, podpira WiFi in povezave USB, ki omogoča uporabnikom, da si ogledate v realnem času slik na svojih pametnih telefonih ali računalniki.Ta funkcija zagotavlja prožnost v uporabi, zagotoviti, da lahko stranke uporabljajo izdelek v različnih scenarijev.

3. LED Osvetlitev: Naše ročni mikroskop je opremljen z osmimi LED luči, ki zagotavljajo nastavljiva osvetlitev, zagotoviti, da lahko stranke uporabljajo ga tudi v temnem okolju.Ta funkcija zagotavlja, da izdelek, ki je vsestranski in primeren za različnih svetlobnih pogojih.

4. Prilagodljivo Stojalo: Naše digitalne povečave za celoten zaslon ima prilagodljivo stojalo, ki strankam omogoča, da prilagodite njegove višine glede na njihovo opazovanje potrebe, zagotavlja, da jih lahko doseže boljše opazovanje rezultatov.Ta funkcija ponuja udobje in praktičnost, zato je izdelek bolj prijazen.

5. Široko Uporabo Obseg: digitalni mikroskop je primeren za različne aplikacije, vključno z vezjem popravila, tkanine pregled, insektov, opazovanje, opazovanje kože, in otrok vsak dan opazovanja.Ta funkcija zagotavlja, da izdelek, ki je vsestranski in primeren za širok krog uporabnikov.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Povečava Razmerje: 500X - 1500X

Drawtube: Oko

Teorija: Biološki Mikroskop

Številka Modela: WiFi Elektronskim Mikroskopom

Lastnosti: Digitalni,PRENOSNI,Ročni,z Visoko Ločljivostjo

Material: ABS+PC

Barva: Bela

Vrata USB: Tip-C

Objektiv pik: 2.0 MP

Vhodna napetost: DC 5V

Izhodna moč: 0.55 W

Foto format: JPG

Video zapis: MP4/AVI

Zmogljivost baterije: 700mAh

WiFi povezave oddaljenost: 10 M

Video ločljivost: 1920x1080P

Osredotoča razpon: 0-40 mm

Sistem za podporo: za Android, iOS, Windows, MacOS

Velikost: 130 x 40 x 40 mm/5.1 x 1.6 x 1.6 palca

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Mikroskop

1 x Stojalo

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Ročni

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5