Opis

Bullet Točk:

1.Trajno v Uporabo: Ta dinozaver sprednji pokrov z premikanja čeljusti je narejen iz naravnega lateksa, material in je dobra elastičnost in žilavost, ki zagotavlja varen izdelek, ki bo trajal.

2.Nastavljiv Fit: To udobno in dihanje sprednji pokrov omogoča, da prilagodite fit, da vaš obraz in čeljusti velikost, ki zagotavlja udobno in varno fit ves dan.

3.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Enostavno nositi Dinozaver sprednji Pokrov in Premikanje Čeljusti s premično usta design, ki je ni enostavno, da bi prekinil ali enostavno deformirana.To je nesramna videz in je preprost za shranjevanje.

4.Več Namenov: Živahno design z premikanja čeljusti, da je videti, kot pravi dinozaver.Uporablja se lahko kot darilo dekoracijo ali kot del večnamensko zbirko.

5.Pogosto se Uporabljajo: Vtis na Stranke z Dinozaver sprednji Pokrov je Premikanje Čeljusti!Ustreza Dogodkov, kot so noč Čarovnic, Pust, velika Noč, Novo Leto in Božič!Vsestranski in Primeren za Vsako Priložnost!

Opis

Zaslužiti pripravljen za noč Čarovnic z našo Dino sprednji Pokrov in Premikanje Čeljusti!Narejen z trpežne tkanine, da ne bo enostavno preoblikovanje, to ni tesen in zagotavlja udobno prilegajo.Idealen kot darilo ali za dokončanje vaša Halloween videz.Ne zamudite na tej zabavno opremo!

Specifikacija:

Teža: okoli 300 g

Dimenzije: (pribl.) 26*20*17 cm/10.24*7.87*6.69 cm

Material: naravni lateks

Seznam Vsebine:

Raptor Sprednji Pokrov In Premikanje Čeljusti*1

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5