Opis

Sodobna Kristalni Lestenec Za Jedilnico Krogu Doma Dekor Visi Svetilka Zlato/Chrome Luksuzni Razsvetljave V Zaprtih Prostorih Spalnica Luç

Izdelek parametrov

Znamka: Youlaike

Postavka Št 80187

Postavka Slog: Sodobno

Material: Nerjaveče jeklo, Crystal

Velikost: Dia15*H32cm

Vir svetlobe: LED Trakovi

Barvna Temperatura: Tople svetlobe(3000K), Kul svetloba(6000K)

Napetost: AC110-240V

Dostava: 6-8 dni

Velja Za: Dnevna Soba, Jedilnica, Spalnica

Vklopite Oz. Izklopite:

Podrobnosti O Izdelku:

Primerno sceno sklic

Ta luster je primerna za veliko stilov doma dekoracijo, naslednje oblikovanje fotografije so samo za referenco.

Nakupovanje Nasveti:

Za napetost in varnostne predpise: Naše razsvetljave držalo bo ujemala z napetostjo in varnostnih predpisov v vaši državi, prosimo, ne skrbite.

Za dostavo: Smo ponavadi dostavi preko DHL, Fedex, TNT, Hitro namenske linije.Za vse brezplačne dostave kanal smo končno odločitev, če morate uporabiti določen način dostave, prosimo, obrnite na nas vnaprej.

Za škodo: Ob prejemu blaga, če ste ugotovili, kaj je poškodovano, prosim, ne bodite v skrbeh, da nam seznam in poškodovani del fotografije, se Bomo znova pošljite v roku 48 ur. (Običajno je verjetnost poškodbe je majhna)

Za pošiljko čas: Nekateri izdelki imajo zalogi, vas bomo ladja v roku 24 ur, nekateri izdelki niso na zalogi, boste morali počakati 4 do 8 dni, Če ste zaskrbljeni, da ga uporabljate, se prosimo obrnite na nas, tako, da ne zamude vašega dragocenega časa.

Za carinske dajatve: Vse države, bo uvedejo carine na uvoženo blago, in različne države imajo različne standarde.Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na prodajalca ali se posvetujte s svojim državi carinskih.hvala.

Če ne najdete svoje najljubše predmete v naši trgovini, vas prosimo, zagotoviti fotografije svojih najljubših izdelkov, vam ponujamo prilagojene storitve!!!

Naše vsi štabi želim vam srečno nakupovanje!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5