Opis

Prvi, mini prepone črpalka opredelitev:

Miniaturni prepone črpalko, ki je miniaturni vakuumsko črpalko, ki ima dovod in vtičnico, črpanje šoba, izpušna šoba za vsako eno, v notranjem z mehansko napravo, da se črpalka notranja membrana, da ne izmeničnim gibanjem, tako, da v vhodnem lahko še naprej obliki vakuumu ali negativni tlak, izpušnih šob na oblikovanje mikro-pozitiven tlak; delovni medij je v glavnem za plin, velikost kompaktni instrument.

Drugič, delovni načela:

Prvi delovni način: je obodni gibanja za motor, z mehansko napravo, da se črpalka notranja membrana ne izmeničnim gibanjem, tako kot za stiskanje in raztezanje zraka znotraj črpalke senat obliki negativnega tlaka, v črpanje vrata in zunanji zračni tlak tlak tlak razlika, v okviru delovanja razlika tlaka plina, bo zanič v črpalko senat, in nato izpuščen iz izpušnih plinov vrata.

Drugi delovni način: miniaturni prepone črpalka je, da uporabite vijak rotacija za sesalne in odvajanje tekočine.Sredi vijak miniaturnih prepone črpalka je aktivno vijak, ki jih poganja prime mover za vrtenje, in vijake na obeh straneh so pasivni vijake, ki vrtenje v nasprotni smeri z aktivnim vijak.Niti master in slave so vijaki dvojni navoji.Zaradi medsebojno mreženje vijakov in tesno prilegajo med vijaki in notranje stene liner valj, sesalne in odvajanje vrata miniaturnih prepone črpalka bo razdeljena na eno ali več zapiranje prostorov.Z rotacijo in vključevanje vijak, ti zapiranje prostora v sesalno črpalko koncu neprekinjeno oblikovanje sesalne komore, v katere tekočine je zapečatena, in iz sesalne komore skupaj vijak osno neprekinjeno pritisni in podelitev razrešnice koncu, pa se bodo zaprli v prostor, v tekočino, ki je nenehno prazna, kot če matico navojno rotacijski položaj je nenehno potiska naprej, to je osnovno načelo, miniaturni prepone črpalko.

Tretjič, značilnosti miniaturni prepone črpalka:

Enostavna za premikanje in ga namestite

Self-sprožilni funkcija

Vgrajeno tlačno samodejni preklop kontrole za zaščito črpalke

Srednja temperatura 60 ℃

Nizka raven hrupa, odpornost proti koroziji, visok pritisk.

Četrtič, uporaba miniaturni prepone črpalka:

Veljajo za povratne osmoze sistem za prečiščevanje vode, filter, brizgalne naprave, industrijske opreme, kemičnih merjenje in tekoče tega, zdravje, varovanje okolja, tiskarsko industrijo.

1. Reševanje vozila, ladje, jahte, itd.pri uporabi hrane, umivanje, kopanje, straniščih, splakovanje vode. (1) oskrba z vodo sistem za kopalnico in pitje vodnjak v visoko, srednje in nizko stopnjo avtobuse; (2) oskrba z vodo sistem za vse vrste prikolic, kamp področju avtomobilov in družinsko rekreacijo vozila; (3) vodovoda za druge posebne vozil, kot so: odvzem krvi tovornjaki, avtobusi, TELEVIZIJSKIH tovornjaki, anketa tovornjaki, inženiring tovornjaki in druge spremljajoče osebje; (4) vodo sistem za vse vrste ladij in jaht.Po dodajanju podporo filtri, vodo je mogoče dostopati neposredno iz morja, reke, jezera, ribniki, vodnjaki.

2. Hrana in pijača za obdelavo in manipulacijo, da se zavedaš, prenos, distribucijo in polnjenje tekočine hrane.

3. Gospodinjski vodo.

4. Sončne energije v industriji.

5.Druge opreme in sistemov, ki potrebujejo tekočine za prenos in injekcijo.Na primer, čistilno opremo, gradnjo cest opreme, čistilnih naprav, hladilnih sistemov.

Petič, Namestitev miniaturni prepone črpalka:

1. Pri namestitvi, boste morali potegnite iz prepone črpalka vstopnih in izstopnih kritje.

2. Opremljen z uvoz in izvoz priključek pritrjena s črpalko; prepone črpalka uvoz in izvoz z uporabo zunanje zobe cev za priključek.

3. Črpalka mora biti nameščena vodoravno; za vertikalno vgradnjo, črpalka vodja mora biti obrnjen navzdol.

隔膜泵/无刷磁力泵/增压泵/交流隔膜泵/直流隔膜泵/

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5