Opis

Prenosni Šminka Klasičnih Dolgotrajno Gladko Mehko Doseči Barvo Polne Ustnice Lip Gloss, ki Niso Lepljivi Odklon Zelo Pigmentiran 3ml

Značilnosti:

Tekstura Lip Gloss Je V Redu In Svilnato, Enostaven Za Uporabo In Enostaven Za Barve.Nepremočljiva In dolgotrajno, Tako Vaše Ustnice Ličila Traja Brez Poškodb.

Prosimo, upoštevajte, da izdelek lahko poškoduje med prevozom, če ste prejeli zlomljeno blaga, ali niste zadovoljni z našim izdelkom, prosimo, menijo, da je stik z nami in bomo rezervne brez prizadevanja, da vam ponudimo najboljšo rešitev.

To je svilnata, lahke teksture,lepe in elegantne, primerna za vse letne čase ličila, še posebej v pisarni, zmenki, nakupovanje, stranke.

Za Vsakogar, Ali Ste Gospa, Ali Ste Študent, Ali Ste Make-up Novice Ali Make-up Umetnik.Lahko Se Odločite Za Ta Izdelek.

Naša kozmetika ni nikoli testirani na živalih, enostavno stroj, in za občutljivo kožo.Do , uporabe blagim milom in vodo.Priporoča za starosti 5 in navzgor.

Opis Izdelka:

Prenosni Šminka Klasičnih Dolgotrajno Gladko Mehko Doseči Barvo Polne Ustnice Lip Gloss, ki Niso Lepljivi Odklon Zelo Pigmentiran 3ml

Material: ABS

Barva: kot na sliki, (Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko so rahlo barvno razliko.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala!)

Package teža: 30g

Paket velikost: 12x2x2cm,(Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5