Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Prenosni Skledo Igrača: igrača skledo s 4 jajca, prenosni velikost in realistično obliko se lahko hranijo v roke za sprostitev tlaka s super mehko občutek za dotik, ki je primerna za pisarne, cerkve, knjižnice, postaje, posebno izobraževanje, pouk, fizioterapija ali izobraževalne namene.

Stisljiv Skledo Anksioznost Igrače: V stisljiv simulacije skledo z izjemno realistično obliko in mehko roko občutek, počasi narašča materiala, pomoč za lajšanje stresa za stiskanje, stiskanje,raztezanje, pomaga povečati otrok & odraslih na splošno miru in sprostitve, ki bi vam različne za dotik, občutek in veselih čutov, z bolj učinkovito lajšanje tlaka in tesnobo otrok in odraslih.

Primerno za Različne Oseba: Uporabna za različne ljudi, kot so nepazljivost, in avtizma, ki se lahko tudi izboljša in pomaga razbremeniti stresa in razdražljivost, ter izboljšuje koncentracijo, prav tako lahko uporabite kot sladico trgovina okno display rekviziti.

Visoko kakovostnega Materiala: Izdelana iz visoko kakovostnih mehko PU, niso strupene in okolju prijazen material,super mehko občutek za dotik in počasi narašča s trajno uspešnost, ki so varni za igranje.

za IDEALNO Darilo za Otroke & Odrasli: Primeren za otroke in odrasle, kot za rojstni dan darila, Božična darila, in je najboljša izbira za oprostitev stres igrač, ki se lahko sprostite tlak iz različnih zahtev.

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: pribl. 12 x 14 cm/4.72 x 5.51 palčni

Material: PU

Barva : Kot prikazano sliko

Neto Teža: pribl. 70 g/0.15 kg

Paket Vključuje:

1 x Stisnite Skledo Igrača

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5