Opis

Multifunkcijski Kakovosti Zraka Detektor:lahko natančno zazna trenutno zraka koncentracija ogljikovega dioksida (PPM), temperatura (℉) in vlažnosti (RH).To vam lahko pomaga razumeti kakovost zraka v zaprtih prostorih in zagotovi varno okolje za vaš dom.

Koncentracija CO2 fazah:Ta CO2 detektor s tri različne koncentracije CO2 fazah - normalni stopnji (400-999ppm), opozorilo fazi (1000-1999ppm), in nevarna faza (2000-5000ppm).

Priročno kalibracijo:ogljikov dioksid, detektor je plug and play, z vgrajeno natančno kakovosti zraka infrardeči (NDIR) senzor, to traja le 30 sekund za inicializacijo po dotikom stikala, da bi dobili stabilno in točne podatke.Medtem, se lahko povežete katero koli 5V ac za podporo polnjenje, medtem ko delate.

Polnjenje Baterije:kakovost Zraka monitor je opremljen z Vrsto-C-kabel in vgrajen 2500mAh Li-ionska baterija z do 24 ur trajanja baterije, ki podpira dolgo časa neprekinjeno uporabo.Velik in jasen LED zaslon je namenjen za povečanje osvetlitve od prikazanih podatkov lahko vidimo, je jasno.

Široko Uporabo:Ta prenosni CO2 tester je kompakten in enostaven za prevoz, je lahko uporabljajo v prostorih raste, pisarnah, kuhinjah, šolah, kuhinje, spalnice, kleti in avtomobilov.

Opomba: ogljikov dioksid ravni v zraku je nima določene podatke, ki se spremeni kadarkoli v določenem območju, zato je branje na zaslonu niha.

Prikaz Metoda: za 2,8 palčni TFT LCD barvni zaslon, digitalni zaslon

Odkrivanje Metoda za CO2: Infrardeče (NDIR) senzor

Vzorčenje čas: 1,5 sekunde

Odkrivanje Temperatura: -10°C do 50°F

Natančnost Merjenja: ±1°C

Relativna Vlaga: 20% - 90%

Natančnost merjenja: ±5% relativne vlažnosti(20%-90%)

Temperatura skladiščenja: -10°C do 60°C

Merilno Območje: 400-5000PPM

Natančnost merjenja: 15%PPM

Ločljivost: 1PPM

Vir napajanja: Litij-ionska baterija s kapaciteto 2500 mAh

ChargeTime: 1 ur

Čas pripravljenosti: 24 ur

Barva:črna

Material:ABS

Velikost: 118 x 61 x 26 mm

Vsebina Paketa:

1X Večnamensko Kakovosti Zraka Detektor

1X USB kabel

1X angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5