Opis

【Super Močan in Dejanske Kapacitete Baterije】 G29 avto jump starter z resnično 2500Apeak sedanje in nadgradili 3. Gen QDSP tehnologije, lahko začnete vozila do 8.0 L Plina 6.0 L Dizelskih motorjev.Z enim polnjenjem lahko dosegli 50-krat skok začetek.

【Trmast Objemke in Dovolj Dolgo, Kabli】Težka kabli s nadgrajeno dodatne žice, spojke zagotavljajo dual-zagotovilo za G29 skok začetek.Več kot 9 vrste zaščite, prosti vaše skrbi iskre.Trdi zunanji lupini in stabilno notranje strukture so dovolj za kapljic do 3 metrov.Dovolj dolgo, kabli enostavno začeti vseh vrst, novih in starih vozil.

【Visoke Kakovosti Baterije】visoke kakovosti baterije s težka zaščitna torbica za hitro polnjenje vaše naprave.Značilnost obremenjenost varstvo samodejno ustavi polnjenjem baterije, ko je poln, ki bo razširila temperaturah, življenjska doba. (OPOMBA: USB adapter za polnilnik, ki NISO vključeni!!!)

【Več kot Jump Starter】Je\\ \ 's tudi 21000mAh prenosne baterije banka za polnjenje vaše naprave.Medtem, 3 načini za bliskavico je kot nalašč sili samodejno orodje v vašem življenju.

【Hitro in Pozoren Storitev za Stranke】 Jump starter lahko ponujajo 2 LETNO OBLJUBA KAKOVOSTI.Imamo že počne v naši moči, za izboljšanje vaše izkušnje in predloge.Če imate kakršne koli težave pri uporabi, se obrnite na nas, bomo rešitev za vas v roku 24 ur.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5