Opis

Visoko kakovostnega materiala: brisačo nosilec je izdelan iz visoko kakovostnih SUS304 iz nerjavečega jekla, dobre izdelave, gladke robove.Rje, vlago in korozijo, robusten in vzdržljiv, enostaven za čiščenje.

Frotir imetnika brez vrtanja: brez motečih obstoječih kopalnica dekoracijo, peel off zaščitni sloj na nazaj, potem potisnite držalo za brisačo trdno na steno, brez vrtanja in pritisnite tipko za 30 sekund.Centrirni zatiči in vijaki so odveč in steno ni poškodovan.

Multifunkcijski gost brisačo nosilec: dvema vrstama shranjevanje za brisačo železnici - vertikalna ali horizontalna namestitev.Navpična vgradnja omogoča shranjevanje več brisače, medtem ko horizontalna namestitev naredi vsakodnevno uporabo lažje.Vsestranski in praktično, kot nalašč za kopalnice in gost stranišča.

Navodila za namestitev: ni vam treba izvrtati, odtrgajte zaščitni film samolepilne pad, namestite na gladko površino in počakajte 24 ur pred uporabo, da se doseže boljši oprijem.Primerna za gladke površine, kot so ploščice, kovina, les, steklo, itd., ni primerna za grobe površine, kot so slika za ozadje, poslikane stene, stene iz mavca, cementa stene.

Vsestranski brisačo nosilec: klasična kvadratnih frotir železniškega zelo primeren za kopalnice, stranišča, hoteli, kuhinje, spalnice in več, brisačo imetnika brez vrtanja zagotavlja udobno kraj za obešanje brisač.Brisačo železniškega manjših trnkov bi bilo lažje, da visi majhnih predmetov, kot so kopel bombe in kopel ščetke.

Barva:črna

Material:304 nerjaveče jeklo

Velikost:40 x 4,5 x 6 cm

Vsebina Paketa:

1 x brisača rack

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5