Opis

Merilnik, ki se uporablja predvsem za merjenje debeline kovinske pločevine in premazov, kot so barve/emajl/chrome na jeklo, barve in anodnih oksida premazi za aluminij/baker.Samodejno zazna lastnosti podlage.Lahko ga uporabite za ne-destructively ukrep debelina premazov in barve.To je nujno opremo za material površino in se široko uporablja v industriji, kovinsko predelovalni industriji, kemični industriji, komercialne pregled, itd.To je lahko tudi delo namestite stabilno v laboratoriju, delavnici in zunaj.

Značilnosti:

Enostavno upravljanje: Vgrajen magnetni indukciji in vortex dvojno načelo sonda, lahko samodejno prepoznal, merjena kovinske podlage, poskrbeti morate le, da se postavi na izmerjene površine, se lahko samodejno izračunajo debeline nanosa.

Digitalni LCD Zaslon: Digitalni zaslon z osvetlitvijo, podpora statističnih podatkov prikaz povprečne, minimalne, maksimalne in številko.Ta instrument podpira do 50 podatke za prevoz na statistiko, ko doseže 50, zadnji podatki bo nadomestil najstarejše podatkov, statistična vrednost, se bo samodejno posodobil.

Tri Sonde Načinov: S tremi sonda načini samodejno (AUTO) način, magnetno indukcijo (F) načinu in vortex (NFE) načina, lahko izberete glede na vaše potrebe.

Enota Preklop Funkcijo: Pritisnite za preklop enote, med mikronov, um, milimetra mm, in Mlin mils.

Zeroing Kalibracija: za izboljšanje test natančnosti, je predlagal, da instrument je treba umeriti, da se zagotovi večjo natančnost.

Večnamensko Oblikovanje: Opremljena z baterijo, ki označuje in 3 minutah ne delovanja samodejno flowtronic zaporni funkcijo in podporo vklop in izklop osvetlitve ozadja.

Statistični Prikaz: S statističnimi prikažite funkcijo, lahko vidite povprečno, minimalno, maksimalno, število jasno.Ta instrument podpira do 50 podatke za prevoz na statistiko, ko doseže 50, zadnji podatki bo nadomestil najstarejše podatkov, statistična vrednost, se bo samodejno posodobil.

Standard Aluminija Film: Prihaja z aluminijem stanja in 6pcs kalibracijo filmov, različne debeline 0,05 mm 0,25 mm, 0,10 mm, 0.50 mm, 1.00 mm in 2.00 mm za izpolnitev vaše zahteve.

Merjenje Predmet: tester se uporablja za neporušitveno merjenje prevleke in barve, debelina, hitro in natančno.To se uporablja predvsem za merjenje debeline non-prevodni premaz na kovinsko površino, kot tudi debelina non-ferromagnetic premaz na ferromagnetic kovin (kot so železo, nikelj, kobalt itd.), kot so barve debeline na avtomobilsko površino, premaz debeline kovinskih delov in tako naprej.

Široka uporaba: To je široko uporabljajo v industriji, kovinsko predelovalni industriji, kemični industriji, komercialne pregled, itd.To je lahko tudi delo namestite stabilno v laboratoriju, delavnici in na drugih področjih.

Specifikacije:

Ime: Debelina Profil

Material: ABS

Barva: bela, črna (neobvezno)

Zaslon: LCD z osvetlitvijo ozadja diaplay

Baterija: 2 x 1,5 V AAA baterije (niso vključene)

Meritve obsegov: 0-2000UM

Natančnost merjenja: ±(3% +1UM)

Delovna temperatura: -10℃ do 50℃

Postavka velikost: 85 * 40 * 30 mm / 3.35 * 1.57 * 1.18 v

Paket velikost: 90 * 55 * 42mm / 3.54 * 2.17 * 1.65 v

Package teža: 82g / 2.89 unča

Seznam Vsebine:

1 * Debelina Profil

6 * Umerjanje Film

1 * Osnove Stanja,

1 * Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5